Copiii Indigo sunt cei care vor schimba viitorul

Ei au o misiune specială pe Terra. Sunt înzestrați cu o inteligența superioară și abilitați ieșite din comun. Gândesc cu o profunzime uimitoare la numai câțiva ani și ne transmit informații la care nu am avut niciodata acces. Copiii indigo par sa vina din alt univers cu un mesaj pe care nu îl putem ignora!

copil-geniu

Copii geniali, pasionați de știința și, deopotriva, de cunoașterea ezoterica, înzestrați cu o sensibilitate excepționala, dincolo de simțurile unui om comun, se nasc tot mai des în ultimii ani. Își surprind parinții nu doar prin inteligența lor superioara, ci prin capacitațile extrasenzoriale pe care le poseda. Unii pot vindeca boli grave, alții pot citi gândurile unei persoane fara sa o cunoasca, alții pot vedea în viitor evenimentele care vor afecta viața celor din jur. Chiar daca sunt priviți cu scepticism de oamenii de știința, exista deja savanți care colaboreaza cu ei și care cred ca acești copii anunța o noua rasa umana, mai înzestrata și mai bogata din punct de vedere spiritual.

CE ÎNSEAMNA COPIII INDIGO?

Denumirea de “copii indigo” a fost prima data folosita, secolul trecut, de parapsihologul american Nancy Ann Tappe, care credea ca acești copii se disting prin aura lor violeta. Culoarea indigo corespunde celei de a treia chakre, asociata cu intuiția și abilitațile paranormale. Fenomenul a fost popularizat la începutul anilor ’90 datorita carții “Copiii indigo – copiii cei noi au sosit”, scrisa de Lee Carroll și Jan Tober. Cei doi autori prezinta cazuri excepționale de copii cu o inteligența geniala și capacitați ieșite din comun. Aceștia mai sunt numiți “copii stelari”, “copii de cristal” sau “copiii noului mileniu”.

Genii se nasc tot mai des

Coreeanul Kim Ung Yong este cel mai inteligent om din lume. La numai 4 ani, a fost admis la facultate, coeficientul sau de inteligența fiind 210, în condițiile în care un coeficient mediu se încadreaza între 90 și 110 puncte. La 5 ani, vorbea fluent șase limbi, iar la 6 ani lucra la NASA. Americanul Gregory Smith a învațat sa citeasca de la 2 ani, iar la 10 ani era deja student. Akrit Jaswal, cu un IQ de 146, a reușit, la numai 7 ani, sa faca prima sa operație chirurgicala, în prezent fiind un cercetator stralucit. Anul acesta, o fetița de 3 ani din Arizona, Alexis, a fost acceptata în Mensa, o organizație mondiala în care sunt invitate doar persoanele cu un nivel superior de inteligența. Alexis recita la 1 an toate poveștile pe care i le citeau parinții ei, iar la 2 ani deja scria, citea și învața singura o limba straina… Iar exemplele nu se opresc aici.

Călători prin univers?

În fiecare an, sunt descoperiți copii geniali în întreaga lume, provenind din medii culturale și sociale variate. Începând cu anii ’70, numarul copiilor cu abilitați extraordinare pare sa fi e în creștere. Pe lânga o inteligența și o profunzime uimitoare, unii dintre ei sunt capabili de fapte pe care cu greu le putem înțelege. Tânarul rus Igor Ionin, a devenit cunoscut în toata lumea drept “copilul care vorbește cu îngerii”. Baiatul susține ca fapturi coborâte din Rai i-ar fi dezvaluit taina vindecarii și, astfel, a reușit sa își salveze tatăl de o boala fatală. De atunci, oamenii vin în pelerinaj la locuința lui din Moscova și Igor pare sa îi vindece cu energia lui tamaduitoare.

În Rusia, exista un adevarat cult al copiilor cu abilitați extrasenzoriale. Vestit a ajuns și Boris Kiprianovici, care, la numai 3 ani, dovedea cunoștințe atât de vaste despre univers și planetele vecine Pamântului, ca i-a uimit pe profesorii care l-au cunoscut. Mama lui povestea în presa rusa ca baiatul cadea uneori în transe adânci, iar când se trezea, începea sa le povesteasca despre lumea pierduta de pe planeta Marte unde ar fi trait și el cândva, cu mii de ani în urma. Termenii științifi ci pe care îi folosea la vârsta lui și detaliile tehnice uimitoare ridica un semn de întrebare. Fie are o imaginație bogata și o inteligența superioara, fie este un calator prin univers, care a strabatut mii de ani lumina, dupa cum ar spune adepții acestui curent.

O misiune umanitară

Contactul cu îngerii, cu Dumnezeu sau cu extratereștrii este o constanta în povestirile copiilor indigo. Oricât ar fi de mici, la numai 2 sau 3 ani, ei relateaza cu lux de amanunte întâlniri cu ființe din alt univers și spun ca au venit pe Pamânt cu misiunea de a aduce pacea și armonia între oameni. Sunt spirite înțelepte, care au traversat milenii de cunoaștere și care s-au reîncarnat în trupuri de copii sa ne transmita mesajele lor cele mai valoroase, susțin Carroll și Tober, autorii carților dedicate acestui fenomen. Tânara artista Akiane Kramarik pare sa fi e un exemplu în acest sens. S-a nascut într-o familie atee, care nu punea accent pe educația religioasa. La vârsta de 5 ani, Akiane a avut o viziune în care l-a vazut pe Iisus și a înțeles mesajul profund al credinței. De atunci, a început sa picteze și sa scrie poezii prin care le transmite semenilor ei valorile creștine.

Familia ei s-a convertit și ea la creștinism. Spirite superioare sau doar copii talentați, cu o imaginație debordanta? Nimeni nu poate raspunde cu exactitate. Cert este ca mulți copii ne uimesc azi cu inteligența și capacitațile lor spirituale.

Foto copil-geniu Shutterstock

*Un articol Libertatea pentru Femei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse