Echipa Avantaje la Women Build!

Sâmbătă, 20 iulie, a avut loc a doua ediţie a evenimentului ”Women Build” la Casa Mihail, unde o echipă de 20 de doamne şi domnişoare a lucrat la construirea şi la ridicarea structurilor de lemn pentru acoperişul viitoarei case.

La eveniment au participat şi redactorul-şef al revistei Avantaje, Daniela Palade Teodorescu, alături de colega noastră Mihaela Serea.

Habitat for Humanity Romania organizează această serie de evenimente sub umbrela Women Build pentru a promova modelul de incluziune şi valorizare socială a oamenilor cu dizabilităţi mintale.

Pe 31 august va fi următoarea ediţie a Women Build, iar înscrierile la acest eveniment se fac pe site-ul http://www.wb.habitat.ro/.

Habitat for Humanity Romania este o organizatie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adapost şi locuirea precară a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 600.000 de locuinţe pentru 3 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg globul.

Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana în acest moment, peste 4.000 de familii prin programele desfăşurate în ţară, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Argeş, Bacău, Bihor, Cluj, Dolj, Prahova şi Suceava.

În Romania, Habitat for Humanity Romania a dezvoltat proiecte diverse pentru grupuri vulnerabile, construind case complet accesibilizate pentru persoane cu multiple dizabilităţi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri