Echipa Avantaje la Women Build!

Sâmbătă, 20 iulie, a avut loc a doua ediţie a evenimentului ”Women Build” la Casa Mihail, unde o echipă de 20 de doamne şi domnişoare a lucrat la construirea şi la ridicarea structurilor de lemn pentru acoperişul viitoarei case.

La eveniment au participat şi redactorul-şef al revistei Avantaje, Daniela Palade Teodorescu, alături de colega noastră Mihaela Serea.

Habitat for Humanity Romania organizează această serie de evenimente sub umbrela Women Build pentru a promova modelul de incluziune şi valorizare socială a oamenilor cu dizabilităţi mintale.

Pe 31 august va fi următoarea ediţie a Women Build, iar înscrierile la acest eveniment se fac pe site-ul http://www.wb.habitat.ro/.

Habitat for Humanity Romania este o organizatie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adapost şi locuirea precară a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 600.000 de locuinţe pentru 3 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg globul.

Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana în acest moment, peste 4.000 de familii prin programele desfăşurate în ţară, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Argeş, Bacău, Bihor, Cluj, Dolj, Prahova şi Suceava.

În Romania, Habitat for Humanity Romania a dezvoltat proiecte diverse pentru grupuri vulnerabile, construind case complet accesibilizate pentru persoane cu multiple dizabilităţi.
 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri