Workshop Secretul sufletului pereche

Arielle Ford avea totul – o carieră de succes ca şi consultant de marketing şi agent literar.

Era celebra pentru cartile publicate ce au devenit bestseller, dar si ca i-a ajutat pe Deepak Chopra,pe Jack Canfield & Mark Victor Hansen si pe Neale Donald Walsch autorul seriei Conversaţii cu Dumnezeu să se lanseze în carierele lor.

Dar îi lipsea ceva esenţial din viaţa ei – o relaţie fericită.

La vârsta de 43 de ani Arielle şi-a descoperit sufletul pereche. L-a cunoscut pe actualul ei soţ cu care are o relaţie reuşită de peste 15 ani.

Acest lucru nu a venit pur şi simplu. Arielle a realizat că până şi-a întâlnit iubirea vieţii ei a trecut printr-un proces.

Acest proces a fost unul de înlătura obstacolele pe care şi le pusese singura în calea iubirii şi a convingerilor care o împiedicau să aibă acces la ea.

Acest proces prin care ea a trecut îl va dezvolta în workshopul pe care îl va ţine şi în Bucureşti, pe 13 şi14 septembrie 2013.

Procesul urmat de ea în găsirea sufletului pereche a fost transpus într-o carte, care are tema Secretul Sufletului Pereche şi aceasta carte a devenit la scurt timp bestseller internaţional

Metodele pe care ni le va prezenta sunt metodele cu ajutorul cărora ea a reuşit să îşi creeze o carieră de succes şi apoi cu care să îşi întâlnească sufletul pereche. Paşi simplu de aplicat, cu o eficienţă verificată de mii de cititori din peste 70 de ţări.

Arielle ne spune că este foarte important modul în care gândim şi faptul că de cele mai multe ori ne punem singuri obstacole şi ne pierdem speranţa de a crede în astfel de lucruri.

Şi ajungem să trăim cu nişte convingeri, ca de ex: că nu merităm sau că arătam într-un fel sau altul, ca bărbaţii buni sunt luaţi, că suntem prea bătrâni, că nu suntem destuli de buni, că nu suntem norocoşi, etc.

Ajungem să ne resemnăm să trăim singuri, sau în anumite relaţii care nu sunt împlinitoare şi care de multe ori chiar ne fac rău. Ajungem să nu mai credem în iubire sau să credem că nu ne este destinată.

Arielle ne va ajuta să manifestăm ceea ce noi ne dorim şi să ne transformăm în totalitate relaţia de cuplu.

Informaţii: contact@discoveryourself.eu
0729 748 730, 0757 1399 30
www.discoveryourself.eu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri