După s-a despărțit de Ben, dar și de Andy, Diana de la „Insula Iubirii” și-a făcut apariția lângă un alt bărbat

Emisiunea „Insula Iubirii', de la Antena 1 s-a încheiat weekend-ul trecut, însă viața concurenților din acest sezon a rămas încă în atenția fanilor show-ului. Diana Constantin a fost una dintre concurentele care a stârnit cele mai multe controverse prin felul în care s-a comportat cu iubitul ei, Ben.

Diana a venit în Tailanda alături de Ben, iar la început, cei doi păreau a fi un cuplu destul de unit. După primele zile însă, bruneta a început să-l vorbească de rău pe iubitul ei, după ce l-a văzut în câteva ipostaze alături de mai multe femei. La scurt timp după acest incident, ea a început o relație cu ispita Andy, fără niciun fel de resentiment.

După s-a despărțit de Ben, dar și de Andy, Diana de la „Insula Iubirii' și-a făcut apariția lângă un alt bărbat

Acum, însă după difuzarea emisiunii, Diana Constantin a mărturisit că s-a despărțit de Ben, iar cu Andy mai ține legătura, însă nu mai au o relație. Între timp, se pare că bruneta se bucură de viața de femeie liberă și se distrează cât poate de bine. Ieri, Diana a postat pe pagina sa de socializare o imagine în care apare alături de un bărbat necunoscut și pare a fi destul de relaxată.

„Bucură-te de fiecare clipă, zâmbeşte, fii fericit şi aminteşte-ţi un lucru: azi e ziua cea mai specială din an aşa că trăieşte-o la maxim! La Mulţi Ani!', a scria Diana, în dreptul fotografiei.

Bruneta se afla la ziua de naștere a bărbatului din imagine, însă nu se știe deocamdată ce fel de relație este între cei doi. Probabil că în viitor, bruneta va spune dacă este ceva mai mult decât o prietenie, între ei. Cert este că fosta iubită a lui Ben i-a scris o urare frumoasă de ziua lui.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Diana Constantin, de la emisiunea „Insula Iubirii', deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ispita Maria de la „Insula Iubirii', mesaj tulburător după terminarea emisiunii! Ce crede, de fapt, despre relația cu Aurel

Diana de la „Insula Iubirii' a mărturisit ce s-a întâmplat în viața ei amoroasă după terminarea emisiunii: „Mai vorbesc cu Andy'

La ultimul interviu de la „Insula Iubirii', Bianca a mimat fericirea alături de Liviu! Declarația surprinzătoare a tinerei după terminarea emisiunii

Bianca şi Liviu de la „Insula Iubirii' sunt mai fericiți ca niciodată! Și-au mărit familia: „Fetiţa mea mult dorită'

Mesajul emoționant al Alexandrei de la „Insula Iubirii'! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația cu Aurel

Bianca de la „Insula Iubirii' şi-a pus silicoane! Cum arată după intervenția chirurgicală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete