Mesajul emoționant al Alexandrei de la „Insula Iubirii”! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația cu Aurel

Alexandra Diaconescu s-a înscris la emisiunea „Insula Iubirii', de la Antena 1, pentru a-și testa relația pe care o avea de câțiva ani buni cu Aurel. Din păcate, însă iubitul ei a dezamăgit-o profund, nu doar pentru faptul că a înșelat-o cu ispita Maria, dar și pentru faptul că a dezvăluit detalii intime din relația lor. 

Emisiunea se apropie de final, iar în ediția de ieri, Alexandra a fost întrebată dacă va pleca acasă cu sau fără Aurel. Ea nu a stat prea mult pe gânduri și a ales. Fără.

Alexandra de la „Insula Iubirii' a spus cum s-a schimbat viața ei după relația cu Aurel

Tânăra a scris pe Facebook un mesaj în care se descrie pe sine, noua Alexandra, cea trecută pe sub furcile caudine ale trădării lui Aurel, fostul ei iubit. Alexandra a spus cum s-a schimbat viața ei după despărțire, ce preocupări are acum, dar și dacă și-a găsit sufletul pereche.

„M-am chinuit să ajung aici, m-am ridicat de nenumărate ori și am petrecut prea multe nopți plângând. Nu-mi pot permite ca un bărbat oarecare să vină, să distrugă tot ca apoi să mă lase cu visele făcute bucăți. N-am timp de pierdut, în timp mi-am clădit speranțe și zilnic lupt pentru mai bine, să ajung acolo unde mi-am dorit. Nu am oferit dragostea în schimbul puterii, lupt și am luptat pentru a ajunge femeia de astăzi.

Nu sunt egoistă dar viața m-a învățat să pretind din ce în ce mai mult! Când vine vorba de bărbați, pășesc greoi și cu grijă. Nu-mi deschid sufletul in fata oricui!

Nu mă afișez cu decolteuri profunde: corpul unei femei nu este o tarabă. Nu mă dezbrac în fața oricui și cu riscul de a părea arogantă, nu stau de vorbă cu băieți superficiali ce se consideră bărbați, cei care nu știu ce-nseamnă tandrețe, nu știu cum se atinge o femeie, nu o admiră și consideră că bărbatul adevărat este cel bun la pat. Nu! Bărbatul adevărat este bun la și de iubit! Astăzi pretind mai mult pentru că-mi cunosc povestea, am fost păcălită, am acceptat comportamente și nu voi comite din nou acea greșeală.

Spune-mi că sunt arogantă dar eu cu proștii nu am ce discuta! Caut bărbatul care înainte de a-mi privi în decolteul meu, îmi citește-n suflet. Caut bărbatul care să-mi spună frumoasă când încă sunt somnoroasă, cel care mă ridică atunci când pic, cel care mă ascultă și-mi înțelege fiecare moft. Nu mă judecă pentru că știe prin câte am trăit!' , a scris Alexandra, pe contul său de socializare.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Alexandra, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Bianca de la „Insula Iubirii' şi-a pus silicoane! Cum arată după intervenția chirurgicală

Bianca de la „Insula Iubirii' și-a schimbat radical look-ul. Acum este greu să o mai recunoști

Îi mai știi pe Ovidiu și Petra de la „Insula Iubirii'? S-au despărţit chiar înainte de nuntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati