Mesajul emoționant al Alexandrei de la „Insula Iubirii”! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația cu Aurel

Mesajul emoționant al Alexandrei de la „Insula Iubirii”! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația cu Aurel

Alexandra Diaconescu s-a înscris la emisiunea „Insula Iubirii', de la Antena 1, pentru a-și testa relația pe care o avea de câțiva ani buni cu Aurel. Din păcate, însă iubitul ei a dezamăgit-o profund, nu doar pentru faptul că a înșelat-o cu ispita Maria, dar și pentru faptul că a dezvăluit detalii intime din relația lor. 

Emisiunea se apropie de final, iar în ediția de ieri, Alexandra a fost întrebată dacă va pleca acasă cu sau fără Aurel. Ea nu a stat prea mult pe gânduri și a ales. Fără.

Alexandra de la „Insula Iubirii' a spus cum s-a schimbat viața ei după relația cu Aurel

Tânăra a scris pe Facebook un mesaj în care se descrie pe sine, noua Alexandra, cea trecută pe sub furcile caudine ale trădării lui Aurel, fostul ei iubit. Alexandra a spus cum s-a schimbat viața ei după despărțire, ce preocupări are acum, dar și dacă și-a găsit sufletul pereche.

„M-am chinuit să ajung aici, m-am ridicat de nenumărate ori și am petrecut prea multe nopți plângând. Nu-mi pot permite ca un bărbat oarecare să vină, să distrugă tot ca apoi să mă lase cu visele făcute bucăți. N-am timp de pierdut, în timp mi-am clădit speranțe și zilnic lupt pentru mai bine, să ajung acolo unde mi-am dorit. Nu am oferit dragostea în schimbul puterii, lupt și am luptat pentru a ajunge femeia de astăzi.

Nu sunt egoistă dar viața m-a învățat să pretind din ce în ce mai mult! Când vine vorba de bărbați, pășesc greoi și cu grijă. Nu-mi deschid sufletul in fata oricui!

Nu mă afișez cu decolteuri profunde: corpul unei femei nu este o tarabă. Nu mă dezbrac în fața oricui și cu riscul de a părea arogantă, nu stau de vorbă cu băieți superficiali ce se consideră bărbați, cei care nu știu ce-nseamnă tandrețe, nu știu cum se atinge o femeie, nu o admiră și consideră că bărbatul adevărat este cel bun la pat. Nu! Bărbatul adevărat este bun la și de iubit! Astăzi pretind mai mult pentru că-mi cunosc povestea, am fost păcălită, am acceptat comportamente și nu voi comite din nou acea greșeală.

Spune-mi că sunt arogantă dar eu cu proștii nu am ce discuta! Caut bărbatul care înainte de a-mi privi în decolteul meu, îmi citește-n suflet. Caut bărbatul care să-mi spună frumoasă când încă sunt somnoroasă, cel care mă ridică atunci când pic, cel care mă ascultă și-mi înțelege fiecare moft. Nu mă judecă pentru că știe prin câte am trăit!' , a scris Alexandra, pe contul său de socializare.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Alexandra, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Bianca de la „Insula Iubirii' şi-a pus silicoane! Cum arată după intervenția chirurgicală

Bianca de la „Insula Iubirii' și-a schimbat radical look-ul. Acum este greu să o mai recunoști

Îi mai știi pe Ovidiu și Petra de la „Insula Iubirii'? S-au despărţit chiar înainte de nuntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete