Elena Gheorghe își sărbătorește fetița care împlinește o lună! Artista a publicat o imagine emoționantă pe Internet

Elena Gheorghe se poate considera o femeie cu adevărat împlinită, pentru că îi merge bine pe toate planurile. Are o carieră înfloritoare și este o mamă fericită, pentru are doi copii frumoși și un soț iubitor.

Astăzi, fetița ei a împlinit o lună de când s-a născut, iar cântăreața radiază de fericire.

Elena Gheorghe își sărbătorește fetița care împlinește o lună!

Ea a vrut să marcheze momentul printr-o fotografie emoționantă pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook. Elena a scris și un mesaj pentru fanii ei în dreptul fotografiei.

„La multi ani, Bebelinda noastră dulce! Astăzi împlinești o luna de când ai venit în viața noastră și ne-ai făcut cei mai fericiți! Nicholas a păpat de aseară tort în cinstea ta? Te iubim și îi suntem recunoscatori în fiecare clipă Celui de Sus că ni te-a dăruit', a scris Elena Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Imaginea a adunat în timp record peste 12 mii de like-uri din partea admiratorilor și sute de comentarii de admirație.

În urmă cu o lună, Elena Gheorghe a născut o fetiță perfect sănătoasă, cu 10 zile înainte de termen. Până la acest moment, cântăreața nu a dezvăluit numele copilului ei și nici nu a spus nimic despre perioada în care va avea loc botezul fetiței sale.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Elena Gheorghe, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Elena Gheorghe și-a arătat abdomenul la doar 10 zile după ce a născut! Arată incredibil: „Nici nu zici că ai născut. Nu te ai îngrăşat niciun gram'

Elena Gheorghe și-a arătat abdomenul la doar 10 zile după ce a născut! Arată incredibil: „Nici nu zici că ai născut. Nu te ai îngrăşat niciun gram'

Elena Gheorghe a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să îl aducă pe lume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete