Diana de la „Insula Iubirii” a mărturisit ce s-a întâmplat în viața ei amoroasă după terminarea emisiunii: „Mai vorbesc cu Andy”

Diana Constantin a participat la emisiunea „Insula Iubirii' alături de iubitul ei Ben, însă pe parcurs a căzut în ispită. Ea început o relație cu Andy, încă din primele zile pe care le-a petrecut în Tailanda.

Emisiunea s-a încheiat ieri, iar cu această ocazie, Diana a făcut un live pe pagina sa de Facebook, în care le-a răspuns cu sinceritate oamenilor, tuturor întrebărilor care i-au fost adresate, în legătură cu participarea ei la emisiune.

Diana de la „Insula Iubirii' a mărturisit ce s-a întâmplat în viața ei amoroasă după terminarea emisiunii

Diana Constantin a spus ce s-a întâmplat cu relația ei cu Ben și respectiv cea cu Andy, după ce filmările s-au terminat.

„Da, m-am despărțit de Ben, dar am rămas prieteni. Mă rog, amici, ce prietenie, poți să mai ai cu un fost. Nu am rămas cu Andy pentru că, compatibilitatea noastră nu era atât de bună și pentru că e mai bine așa.

Ben, chiar acum câteva zile, mi-a scris și m-a întrebat dacă sunt bine, spre surprinderea mea, deși nu am mai vorbit de ceva timp. Și mi-a dat mesaj, m-a întrebat dacă sunt ok și i-am zis, da, de ce nu aș fi ok. Și mi-a zis, așa după emisiune, iar eu i-am zis ce legătură are. Cred poate încă îi mai pasă sau poate o fi zis din politețe. Nu cred că mai există cale de împăcare, pentru că este o vorbă care spune, „unde scuipi, să nu lingi', așa cred și eu. După experiența emisiunii, am realizat că sunt o tipă foarte vulcanică, răsfățată. În emisiune, am demonstrat că nu am cei șapte ani de acasă, dar chiar îi am, pentru că fiind constrânsă de anumite lucruri de acolo, presiunea aia, nu prea a fost ok. Hai să nu exagerăm că Ben m-a iubit așa de mult, pentru că dacă mă iubea, nu făcea lucrurile pe care le-a făcut. Înainte să mergem pe Insulă, Ben m-a lăsat singură în cele mai grele momente ale mele și nu a fost lângă mine. Pentru mine asta, a durut foarte tare. De asta am făcut ce am făcut pe Insulă. Relația noastră nu mai era ok dinainte. Vă repet, pe Insulă vin persoane care sunt chiar ok în relația de cuplu și ori își consolidează relația ori se despart.

Nu am stat cu Ben pentru bani, pentru că dacă făceam asta, în momentul în care nu a mai avut bani și l-a împrumutat mama mea cu bani, atunci putea să îi zic „Pa'. Eu am ales să stau cu el, nu am stat cu el pentru bani. Eu și Bianca am fost catalogate că am stat cu ei pentru bani, nu e chiar așa. Eu pun preț pe caracter, trebuie să tragi la greu pentru relația ta. (…) După ce ne-am despărțit m-a mai căutat Ben. După emisiune, eu și Andy am mai continuat relația, dar nu a mai mers. El este un tip foarte matur, dar eu am fost proastă trebuie să recunosc. Unde nu e cap, vai de picioare. (…) De la emisiunea nu am luat bani, a fost un test de cuplu. Experiența asta m-a schimbat puțin mai puternică, m-a făcut mai matură. (…) Când m-am uitat la mine, am râs și mă vedeam ca o țărancă de pe șanț. Cel mai mult regret că am vorbit urât de Ben. (…) Mai vorbesc cu Andy, de ce să nu vorbesc cu el. Am vorbit acum jumătate de oră cu el. (…) Acum sunt singură, ce să fac dacă nu am noroc. Sincer, e mai bine fără Ben, pentru că stăteam într-o relație toxică,' a spus Diana Constantin, într-un live pe Facebook.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Diana, concurenta de la „Insula Iubirii', deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

La ultimul interviu de la „Insula Iubirii', Bianca a mimat fericirea alături de Liviu! Declarația surprinzătoare a tinerei după terminarea emisiunii

Bianca şi Liviu de la „Insula Iubirii' sunt mai fericiți ca niciodată! Și-au mărit familia: „Fetiţa mea mult dorită'

Mesajul emoționant al Alexandrei de la „Insula Iubirii'! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația cu Aurel

Bianca de la „Insula Iubirii' şi-a pus silicoane! Cum arată după intervenția chirurgicală

Bianca de la „Insula Iubirii' și-a schimbat radical look-ul. Acum este greu să o mai recunoști

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete