Bianca şi Liviu de la „Insula Iubirii” sunt mai fericiți ca niciodată! Și-au mărit familia: „Fetiţa mea mult dorită”

Bianca și Liviu și-au testat relația în cadrul emisiunii „Insula Iubirii', de la Antena 1. Chiar dacă au avut parte de multe încercări grele, au reușit totuși să-și repare relația, iar după ce filmările s-au terminat, cei doi s-au căsătorit.

Bianca este foarte fericită în ultima perioadă pentru că și-a îndeplinit o mare dorință. Astfel, Liviu și soția lui și-au mai luat o cățelușă. Bianca era foarte atașată de câinele ei, pe nume Brutus, iar acum radiază de când mai are încă un membru în familia ei.

„Fetiţa mea mult dorită. Brutus e în extaz. Ea e încă fricoasă, nu se joacă cu el. Nu ştiu ce nume să îi pun… păreri?', a scris Bianca pe contul său de socializare.

Bianca şi Liviu de la „Insula Iubirii' au fost la un pas să devină părinţi

Înainte de a pleca în Tailanda pentru a începe filmările pentru emisiunea „Insula Iubirii', Bianca a rămas însărcinată cu Liviu. Cu toate acestea, pentru că Liviu își dorea foarte mult să ajungă la această emisiunea, el a determinat-o pe tânără să facă un avort.

„A rămas însărcinată acum vreo trei luni. I-am zis să avorteze, că eu am vrut. Câteodată zicea că da, câteodată zicea că nu (n.r. vrea să păstreze copilul). Eu i-am explicat că dacă păstrăm copilul trebuie să se gândească bine ce facem. Erau două variante, ori să facă avort, ori să venim aici şi i-am spus că noi avem un contract şi nu ştiu cum o să facem şi a făcut avort. Ea vomita non stop. A luat medicamente doar, am mers la doctor şi e ca şi cum i-a venit ciclul. Nu avea nu ştiu câte luni. Nu a făcut chiuretaj. Nu era mare, după două săptămâni, o săptămână. A început să plângă şi <>. <>. Am mai luat un test, am văzut iar că e gravidă. Ea a spus că nu ar vrea să meargă. Eu i-am spus că aş vrea să mergem şi că dacă a promis un lucru, trebuie să îl facem', a povestit Liviu, la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Bianca de la „Insula Iubirii' şi-a pus silicoane! Cum arată după intervenția chirurgicală

Bianca de la „Insula Iubirii' și-a schimbat radical look-ul. Acum este greu să o mai recunoști

Mesajul emoționant al Alexandrei de la „Insula Iubirii'! Cum s-a schimbat viața ei de când a renunțat la relația cu Aurel

Îi mai știi pe Ovidiu și Petra de la „Insula Iubirii'? S-au despărţit chiar înainte de nuntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete