După 7 ani, Jason Momoa a renunțat la barba care l-a făcut celebru. Cum arată actorul acum?

E aproape imposibil să ni-l imaginăm pe Jason Momoa fără barba care l-a făcut celebru în toată lumea. Acest detaliu l-a ajutat să intre mai bine în pielea unor personaje ca Aquaman, Conan sau Khal Drogo, însă acum, după 7 ani în care a rămas fidel acestui look, actorul a decis să facă o schimbare radicală. 

Părul lung și barba l-au ajutat pe Jason Momoa să pară mult mai dur și astfel să interpreteze perfect rolurile pe care le-a primit de-a lungul timpului. Practic, barba era un element cu care a reușit să cucerească publicul, devenind unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului.

După 7 ani, Jason Momoa a renunțat la barba care l-a făcut celebru. Cum arată actorul acum?

Celebritățile apelează des la schimbări radicale de look, reușind astfel să fie tot timpul în atenția publicului, dar în ceea ce îl privește pe Jason Momoa, nimeni nu se aștepta ca actorul să renunțe la look-ul ușor sălbatic pe care îl promovează de 7 ani. Într-un clip video postat pe contul său de instagram, actorul apare ținând în mână o mașină de ras pe care a folosit-o pentru a-și rade barba. Înainte de a face acest lucru, Jason Momoa a ținut să își ia la revedere de la personajele pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, dar și să explice care sunt motivele care l-au determinat să recurgă la o astfel de schimbare radicală.

În spatele gestului său se află o cauză nobilă, mai exact, Jason Momoa a dorit să tragă un semnal de alarmă și să facă publică o campanie de reciclare.

“La revedere DROGO, AQUAMAN, DECLAN, BABA. O să îmi rad acum barba, este timpul pentru a face o schimbare. O schimbare în bine, o schimbare pentru copiii mei, pentru copiii tăi, pentru lume. Haideți să facem schimbări pozitive pentru sănătatea planetei noastre. Haideți să curățăm oceanele și toate locurile. Urmați-mă în această călătorie. Haideți să facem o trecere către reciclarea aluminiului. Apă în doze, nu în plastic”, a scris Jason Momoa în dreptul clipului video postat pe instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Goodbye DROGO, AQUAMAN, DECLAN, BABA New YouTube episode please subscribe and share this video. LINK in BIO . Im SHAVING this beast off, Its time to make a change. A change for the better…for my kids, your kids, the world. Lets make a positive change for the health of our planet. 🌎 Lets clean up our oceans 🌊 our land ⛰. Join me on this journey. Lets make the switch to infinitely recyclable aluminum. ♻️♻️♻️ Water in cans, not plastic. #ChangeisComing #mananalu #aluminum #aluminumcans #water #cannedwater #choosecans #recycle #plasticpollution #HydrateLike @ballcorporation shot on the amazing GEMINI by @reddigitalcinema and @leitzcine @leicacamerausa Aloha j. Im sorry @i.am.aurelius does not know how to spell. Its Infinitely RECYCLABLE. Not recycleable. Hes young. And Im working. Sorry

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies) pe

Așa cum era de așteptat, schimbarea de look a stârnit reacții aprinse pe rețelele de socializare. Dacă anumite persoane îl sprijină pe actor în demersul său și chiar i-au lăudat curajul, alții sunt de părere că noul look nu i se potrivește deloc.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată Jason Momoa după ce a renunțat la barba care l-a făcut celebru.

Foto: hepta.ro, captură youtube

Citește și:

Cher, schimbare radicală de look. Nu ai văzut-o niciodată așa!

Cum se relaxează Meghan Markle înainte de a deveni mamă pentru prima oară?

Beyonce, dezvăluiri despre probleme de sănătate din timpul sarcinii. Ar fi putut să îi pună viața în pericol!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete