Filmele cu ele făceau furori în anii ’90. Cum arată astăzi actrițele Mary-Kate și Ashley Olsen?

Simpaticele surori gemene Mary-Kate și Ashley Olsen făceau furori în anii ’90, iar filmele cu ele erau urmărite de o mulțime de persoane din toată lumea. Anii au trecut, iar cele două au devenit o prezență tot mai discretă în spațiul public, în timp ce din punct de vedere fizic, ambele au trecut printr-o transformare radicală.

Au pășit pentru prima oară pe platourile de filmare când erau doar niște copii, cele două fiind distribuite, de cele mai multe ori, în rolul unor surori gemene. Chiar dacă au crescut în lumina reflectoarelor și au fost iubite de o lume întreagă pentru drăgălășenia lor, ajunse la maturitate, actrițele Mary-Kate și Ashley Olsen preferă să își țină viața privată departe de ochii publicului.

Cum arată astăzi actrițele Mary-Kate și Ashley Olsen?

Mary-Kate și Ashley Olsen nu mai sunt de multă vreme fetițele adorabile care stârneau hohote de râs atunci când apăreau la tv. Cele două actrițe s-au maturizat, iar dacă Ashley Olsen și-a păstrat trăsăturile din copilărie, fanii au observat că Mary-Kate și-a schimbat fizionomia, suspectând că acest lucru se datorează operațiilor estetice.

Apar rar în public, dar atunci când o fac, toate privirile sunt ațintite asupra lor. Mary-Kate și Ashley Olsen au participat de curând la o gală organizată la New York și au reușit să atragă toate privirile. Cele două surori gemene au mizat pe ținute discrete, negre, doar accesoriile reușind să ofere un plus de culoare. Mary-Kate a optat pentru o rochie tip sacou, lungă până la glezne, la care a asortat o geantă neagră și o pereche de pantofi de culoare roșie, în timp ce sora ei, Ashley, a purtat un sacou lung, o pereche de pantaloni evazați și a accesorizat ținuta cu un colier auriu și un clutch negru.

Cele două surori au decis în urmă cu mai mult timp să se retragă din lumea filmului și să intre în industria modei, iar în prezent își împart timpul între modă și activitățile personale.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mary-Kate și Ashley Olsen.

Foto: northfoto.com, instagram

Citește și:

După 7 ani, Jason Momoa a renunțat la barba care l-a făcut celebru. Cum arată actorul acum?

Cher, schimbare radicală de look. Nu ai văzut-o niciodată așa!

Cum se relaxează Meghan Markle înainte de a deveni mamă pentru prima oară?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete