Cher, schimbare radicală de look. Nu ai văzut-o niciodată așa!

Vreme de mulți ani, Cher a ales să rămână fidelă părului brunet, creț, însă acum, vedeta a făcut o schimbare radicală de look. La 72 de ani, artista și-a dorit să încerce ceva nou, iar în momentul în care și-a făcut apariția într-un platou de televiziune, vedeta a uimit pe toată lumea.

Este nevoie de o doză serioasă de curaj pentru a apela la o schimbare de look îndrăzneață, iar Cher a demonstrat încă o dată că este un artist complet și că pune foarte mult accent pe felul în care apare în fața publicului. A vrut să își impresioneze fanii și a reușit să facă acest lucru folosind cel mai mai simplu truc: schimbarea coafurii.

Cher, schimbare radicală de look

De fiecare dată când își doresc o schimbare, femeile merg pe mâna hairstylistului, aceasta fiind cea mai simplă modalitate prin care pot obține un look complet diferit, într-un timp cât mai scurt.

Dacă alte vedete așteaptă luni întregi pentru a trece de la o culoare a părului la alta, dorind ca schimbarea să se producă în timp, asta pentru ca părul să nu fie afectat, Cher a ales o altă abordare. Și-a obișnuit fanii cu un anumit look, motiv pentru care a reușit să impresioneze atunci când a apărut la tv cu părul mai scurt, ușor ondulat, cu breton și vopsită într-o nuanță de arămiu. Nu este clar dacă Cher a folosit o perucă pentru această apariție televizată sau chiar a apelat la ajutorul unui hairstylist, însă schimbarea i se potrivește perfect, artista având un aer mult mai fresh , dar și o altă atitudine.

Deschide galeria foto pentru a vedea la ce schimbare de look a apelat Cher și cum arată vedeta în prezent.

Foto: northfoto.com, hepta.ro, captură youtube

Citește și:

Cum se relaxează Meghan Markle înainte de a deveni mamă pentru prima oară?

Beyonce, dezvăluiri despre probleme de sănătate din timpul sarcinii. Ar fi putut să îi pună viața în pericol!

De ce a ales Mirela Vaida să nască natural – Durerile la o naștere naturală nu sunt deloc atât de mari'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete