Cum se relaxează Meghan Markle înainte de a deveni mamă pentru prima oară?

La final de aprilie sau cel mai târziu la începutul lunii mai, Meghan Markle și prințul Harry își vor ține în brațe primul copil, iar cei doi așteaptă cu nerăbdare acest moment. Pentru că este un eveniment încărcat din punct de vedere emoțional, Meghan Markle apelează la câteva trucuri pentru a se relaxa înainte de a deveni mamă pentru prima oară. 

În ultima perioadă, atât Meghan Markle, cât și prințul Harry au fost ocupați cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului, mai ales că cei doi s-au mutat la cabana Frogmore, pe domeniul Windsor. Ducesa de Sussex s-a asigurat că în momentul în care va naște, bebelușul ei va avea parte de tot confortul, astfel că s-a ocupat personal de decorarea locuinței.

Cum se relaxează Meghan Markle înainte de a deveni mamă pentru prima oară?

Emoțiile au cuprins-o pe Meghan Markle înainte de a deveni mamă pentru prima oară, astfel că ducesa de Sussex a ales să pună în practică anumite trucuri care să o ajute să se relaxeze. Se pare că Meghan Markle alege să își petreacă timpul în interiorul locuinței, înconjurată de lumânări parfumate, într-o atmosferă caldă și primitoare. Ducesa de Sussex nu a ales orice lumânări, ci unele aparținând unei companii de lux din Paris, potrivit thesun.co.uk. 

“Meghan chiar a fost cuprinsă de emoții în aceste ultime săptămâni. Ea iubește lumânările parfumate, iar în cabană miroase divin.”, a spus un prieten apropiat ducesei de Sussex.

În trecut, Meghan Markle a mărturisit că este adepta claselor de yoga, ceea ce înseamnă că obiceiul ei de a aprinde lumânări parfumate și de se relaxa într-o atmosferă primitoare nu este unul nou.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Beyonce, dezvăluiri despre probleme de sănătate din timpul sarcinii. Ar fi putut să îi pună viața în pericol!

De ce a ales Mirela Vaida să nască natural – Durerile la o naștere naturală nu sunt deloc atât de mari'

Daniel Buzdugan: Să nu transmitem generațiilor următoare greșelile și eșecurile noastre'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete