Beyonce, dezvăluiri despre probleme de sănătate din timpul sarcinii. Ar fi putut să îi pună viața în pericol!

La prima sarcină organismul ei a reacționat perfect normal, însă nu același lucru s-a întâmplat în momentul în care a rămas însărcinată cu gemeni. Beyonce a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate din timpul sarcinii, menționând că afecțiunea pe care a dezvoltat-o ar fi putut să îi pună viața în pericol.

Dacă la prima sarcină a fost foarte activă și a susținut mai multe concerte, lucrurile s-au schimbat complet pentru Beyonce în momentul în care a rămas însărcinată pentru a doua oară. Cu o lună înainte de a naște gemeni, artista a fost nevoită să se odihnească în majoritatea timpului și asta din cauza unei complicații apărute în timpul sarcinii și care ar fi putut să îi pună viața în pericol.

Beyonce, dezvăluiri despre probleme de sănătate din timpul sarcinii

Înainte de a deveni mamă de gemeni, Beyonce s-a confruntat cu simptomele neplăcute ale preeclampsiei. Această problemă de sănătate se manifestă prin hipertensiune, dar poate afecta și celelalte organe ale corpului, vizate fiind rinichii și ficatul. În cazul în care nu este tratată corespunzător, preeclampsia poate pune în pericol atât viața viitoarei mame, cât și a copilului, în cazuri grave putând să ducă la deces. Pentru a reduce orice risc, singura soluție este nașterea copilului.

Beyonce a descoperit această problemă în momentul în care tensiunea ei arterială a crescut periculos de mult. Obișnuită să aibă un ritm de viață alert și un program foarte încărcat, vedeta a fost nevoită să se odihnească cu o lună înainte de a deveni din nou mamă.

“Corpul meu a suportat mai mult decât am crezut că ar fi putut. Am avut o sarcină extrem de dificilă. Aveam 98 de kilograme în ziua în care am născut. În timpul recuperării mele, m-am iubit pe mine și m-am îngrijit mai mult, acceptându-mi formele. La început aveam foarte multe spasme musculare, iar la nivel intern, corpul meu nu era conectat.”, a spus Beyonce în documentarul Homecoming, potrivit dailymail.co.uk

Cu toate că a respectat indicațiile medicilor, gemenii artistei păreau a fi afectați de această problemă de sănătate, inima unuia dintre ei având tendința să se oprească temporar. Ulterior, Beyonce a născut fără ca gemenii să aibă de suferit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Beyonce.

Foto: hepta.ro

Citește și:

De ce a ales Mirela Vaida să nască natural – Durerile la o naștere naturală nu sunt deloc atât de mari'

Ce vor face CRBL și Oase cu premiul câștigat la Asia Express?

Cum se simte Rona Hartner după a doua operație: Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete