Dupa 15 ani – Ingrid Tecsi: Sunt mandra de tot ce am realizat

Sunt mandra de tot ce am realizat
Ingrid Tecsi, 38 ani, Timisoara isi aduce aminte de anii de lipsuri de atunci. Acum are tot ce ii trebuie, chiar si cateva kg in plus…

Ingrid Tecsi

«Era o perioada grea din punct de vedere financiar
Imi amintesc cu placere, dar si cu regrete, de acea perioada din viata mea. Eram la inceputul casniciei, proaspata mamica la 23 de ani, iar pe vremea aceea traiam numai din salariul sotului. Nu aveam nici macar strictul necesar, inflatia era uriasa, cu greu reuseam sa ne cumparam ce era nevoie in casa.

Gateam din soia: chiftele, sarmale, ardei umpluti, iar de Sarbatori la fel. Am ramas fara caldura la bloc si ne incalzeam cu o soba de motorina, iar camera era plina de igrasie si afumata. Spalam rufe la mana, imi amintesc de ziua de vineri cand spalam cu masina Albalux o dupa-amiaza intreaga, udam totul prin baie si sotul meu ma ajuta la stors. O intreaga aventura…

Ce simplu e totul acum!
Faceam liste peste liste ca sa ne putem dramui mai bine banii pentru a supravietui. Dar am trecut peste toate cu bine! Si in tot acest timp imi cumparam revista! Acum ma simt mult mai bine si mai puternica, fetita noastra e mare si sanatoasa, am o casnicie de 17 ani, suntem un cuplu unit.»

Scurt istoric – Episodul IV

Revista Avantaje

2007

Revista Avantaje

2008

Revista Avantaje

2009

Revista Avantaje

2010

2007: Era fotografiilor digitale e in plina expansiune. 2008: Avantaje are si suplimente dedicate de sanatate si decoratiuni interioare. 2009: Avantaje se implica tot mai mult in domeniul social. 2010: Un nou look – mai practic, mai aproape de tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii