Dr. Oz îți spune cum elimini respirația urât mirositoare

Dr. Oz îți spune cum elimini respirația urât mirositoare

Cu toții trecem prin astfel de momente, când respirația începe să devină neplăcută. Guma de mestecat sau periuța cu pastă de dinți la îndemână sunt soluții rapide, dar ce altceva mai poți face? Iată sfaturile de la Dr. Oz:

respiratie-urat-mirositoare

foto respirație neplăcută via Shutterstock

Suplimente cu ulei de pește

De vină pentru respirația neplăcută este excesul de bacterii din gură. Acizii grași Omega 3 din uleiul de pește reduc inflamația și bacteriile din gură, așa că este de ajuns să mesteci o capsulă de ulei de pește, ori să mănânci pește mai des. Acesta nu este singurul beneficiu al peștelui, ci ai mai multe motive să-l introduci în dietă.

Țelină

În special tulpinele de țelină sunt foarte sănătoase de consumat crude și pot ameliora respirația urât mirositoare. Sunt bune și pentru că sunt tari, iar când le mesteci îndepărtează și bacteriile de pe dinți, ce cauzează tartrul. Sunt bogate în fibre și vitamina C, ce ajută la rezolvarea problemei. Merele și morcovii au aceleași proprietăți.

Ceai negru

Ceaiul negru este bogat în polifenoli (antoxidanți puternici) care elimină tartrul și bacteriile care se înmulțesc în cavitatea bucală. Ideal este să-l bei neîndulcit (zahărul sau mierea pot înrăutăți mirosul neplăcut al respirației). Când faci ceaiul, nu-l face foarte tare, pentru că are același efect ca și cafeaua, iar dacă îl bei târziu, s-ar putea să nu mai poți dormi.

Cuișoare

Cumpără un pachet de cuișoare întregi, iar de câte ori ai problema respirației neplăcute, ține un cuișor în gură pentru câteva minute. Ustură un pic, însă efectul poate ține și câteva ore. Nu este nevoie să-l înghiți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate