Două site-uri pentru copii de unde pot învăța lucruri interesante de acasă

site-uri pentru copii

Avantaje este alături de părinții care sunt puși zilele acestea în situația de a crea acasă un mediu sănătos, relaxat și educativ. Fără stări de îngrijorare, panică sau anxietate. Iată care sunt cele două site-uri pentru copii de unde pot învăța lucruri interesante de acasă.

Cu școlile din întreaga țară închise săptămâni întregi, mulți părinți se găsesc în situația de a nu ști ce să facă cu copiii acasă. Într-un mod ideal și într-un sistem de învățământ performant, profesorii și învățătorii ar fi putut să predea lecții, să susțină cursuri și să dea teme on line pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor academice ale copiilor. Cu toate acestea, susținerea copiilor pentru a învăța acasă – poate fi descurajantă și provocatoare.

Ce spun experții străini:

  • Nu transformați casa în școală.
  • Realizați un calendar pentru ziua și săptămâna de lucru. Asigurați-vă că sunt trecute pauze cronometrate cu lucruri care să le facă plăcere.

  • Copiii pot învăța stând pe canapea într-un cadru mai relaxat. Când sunt relaxați, ei pot învăța natural, fără să-și dea seama. 

  • După fiecare lecție parcursă oferiți recompense. Aceste recompense nu trebuie să coste bani și nu trebuie să fie comestibile.

Școlarizarea la domiciliu în această perioadă specială este o șansă foarte bună pentru copii să învețe lucruri dintr-un domeniu pentru care au pasiune – ceva care nu este întotdeauna posibil în școală. Dacă au interes în gătit, preparare mâncăruri, oferiți-le șansa să fie chefi. Același lucru este valabil și pentru gimnastică sau astronomie. Le construiește încrederea și conștiința de sine.

Site-uri precum NASA Kids Club sau National Geographic Kids oferă lecții și informații despre știință, geografie, istorie, spațiu și astronomie special pentru copii.

Foto: 123rf

Citește și:

N-ai plâns demult? Uită-te la imaginile de mai jos și lacrimile îți vor curge instant…

Mai ții minte cum se joacă Flori, Fete sau Băieți?

Motivul pentru care adulții învață mai greu decât copiii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie