“Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul”, cea mai premiată carte pentru copii din România, va avea un spectacol de teatru marca Momolino

Teatrul pentru copii Momolino și Lumea lui Momo, împreună cu Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul', carte pentru copii scrisă de Adina Rosetti și ilustrată de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing, te invită la premiera spectacolului cu același nume, ce va avea loc duminică 13 decembrie 2015, ora 11.00, la Clubul Țăranului, din incinta Muzeului Național al Țăranului Român.

momo-afis

Spectacolul, plin de emoție și culoare, de cântecele vesele și ritmate, se adresează copiilor între 3 și 9 ani, aflați la vârsta întrebărilor legate de timp. Astfel, personaje precum domnul Azi, bătrâna doamnă Ieri, domnișoara Poimâine și vrăjitoarea Niciodată își dau întâlnire într-o poveste plină de umor și de magie, în care timpul se scurge mult mai repede decât în realitate, așa cum își doresc cei mici, nerăbdători să se facă mari.

Mirela Loghin, fondatorul teatrului pentru copii Momolino, explică scopul aducerii unei cărți de povești pe o scenă prin aceea că este de dorit ca educarea micuților să se realizeze prin spectacole cu sens, prin promovarea valorilor de care orice adult are nevoie: iubire, responsabilitate, generozitate. Nu în ultimul rând, se are în vedere crearea unei legături strânse între carte și teatru și diversificarea accesului către lectură, văzută ca activitate de bază în dezvoltarea unui copil

Cartea Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul' poate fi achiziționată chiar din sala de spectacol, la un preț special. Nu vor lipsi autografele Adinei Rosetti și Cristianei Radu, dar nici cele ale personajelor din piesă. Invitatul special va fi Nina Neagu, care va interpreta cele mai îndrăgite cântecele din piesă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte