Distanța dintre sprâncene îți dezvăluie personalitatea

Cu siguranță, multe dintre noi știu deja că există o legătură destul de strânsă între trăsăturile noastre fizice și cele de personalitate. Distanța dintre sprâncene este una dintre trăsăturile fizice care ne dezvăluie personalitatea.

fizionomie

Să aflăm, din rândurile următoare, câte tipuri de sprâncene există și ce trăsături de caracter corespund distanțelor dintre sprâncene.

Distanța dintre sprâncene este mică


Dacă distanța dintre sprâncene este mică, deci sprâncenele sunt apropiate, înseamnă că avem de-a face cu persoane anxioase și introvertite. Încrederea lor în oameni este limitată și suferă, în general, de un blocaj afectiv care le împiedică să se apropie de oameni și să lege prietenii. De asemenea, nu au încredere foarte mare nici în propria persoană.

Distanța dintre sprâncene este mare

Sprâncenele îndepărtate una de alta indică o personalitate deschisă, extrovertită, cu o imaginație bogată. Acești oameni sunt extrem de amabili și binevoitori, însă au dificultăți în a lua decizii. De aceea au tendința de a se lăsa conduși cu ușurință. Sunt persoane creative, amabile și sociabile. Au multe ambiții și fac tot ce este omenește posibil pentru a le realiza.

Distanța dintre sprâncene este medie

Dacă sprâncenele tale nu sunt nici foarte apropiate, nici foarte îndepărtate înseamnă că ești o persoană demnă de încredere, cu picioarele bine înfipte în pământ. Ai tot timpul un sfat bun pentru cei care ți-l solicită și încerci, pe cât posibil, să fii imparțială. Ești o persoană activă, știi clar ce vrei de la viață și faci tot ce ține de tine să obții ceea ce îți dorești. De aceea nu tolerezi deloc bine eșecul.

Citește și Degetul mare de la mână ne dezvăluie personalitatea

Însă nu doar distanța dintre sprâncene vorbește despre personalitatea noastră, ci și forma sprâncenelor. Astfel, există trei tipuri de sprâncene: cele nenaturale, cele scurte și cele lungi.

Sprâncenele nenaturale

Sunt acele sprâncene tatuate sau desenate cu creionul dermatograf. Sunt întâlnite, frecvent, la persoanele perfecționiste, care nu lasă nimic la voia întâmplării, mai ales când este vorba despre aspectul fizic. Adeptele acestui look nenatural sunt persoane cărora le lipsește încrederea de sine și cărora le este greu să ia decizii.

Sprâncenele scurte

Persoanele cu sprâncenele scurte sunt spontane, puțin rezistente la stres și detestă atât să intre în confruntări, cât și să asculte problemele altora. Atunci când ele sunt cele care se confruntă cu probleme, de cele mai multe ori nu sunt capabile să analizeze corect și obiectiv situația. Drept urmare, amână să ia decizii sau, atunci când le iau, le regretă în foarte scurt timp.

Citește și Legătura incredibilă dintre forma nasului și personalitatea noastră

Sprâncenele lungi

Sprâncenele lungi sunt o trăsătură a oamenilor foarte calmi, competitivi și cu spirit de inițiativă. Sunt persoane capabile să gestioneze foarte bine situațiile stresante. De asemenea, le place să plece urechea la problemelor oamenilor și să ajute cu sfaturi și recomandări. Au o voință de fier și muncesc foarte mult, punând pasiune în ceea ce fac.

Acum că ai aflat în ce mod distanța dintre sprâncene îți dezvăluie personalitatea, îți sugerăm să îți analizezi sprâncenele în oglindă și să identifici trăsăturile de caracter specifice tipului tău de sprâncene. Ți se potrivește descrierea?

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie