Detoxifierea cu aloe vera, secretul Roxanei Nemeș. Cum reușește artista să își curețe organismul și să își mențină silueta?


Chiar dacă în trecut a avut câteva probleme cu kilogramele în plus, Roxana Nemeș a învățat să își cunoască organismul și să aplice exact acele metode, care funcționează în cazul ei. Detoxiferea este o practică la care cântăreața apelează de fiecare dată, iar rezultatele se văd rapid.

Invitată în redacția Avantaje, pentru un interviu live, Roxana Nemeș a vorbit despre trucurile la care apelează pentru a-și menține silueta și pentru a avea tot timpul un look impecabil. Chiar dacă a ținut în trecut diete drastice, Roxana Nemeș nu se folosește de astfel de regimuri pentru a se menține în formă, ci încearcă să mănânce cât mai sănătos. În plus, vedeta nu spune nu curelor de detoxifiere, cea cu aloe vera fiind metoda la care apelează atunci când vrea să își curețe organismul.

Detoxifierea cu aloe vera, secretul Roxanei Nemeș

“Beau un gel de aloe vera. La câteva luni țin o dietă și beau doar aloe vera, gol, care îți curăță tot organismul. O dată la trei, patru luni fac asta. Trei zile, patru zile, depinde cât timp am, pentru că trebuie să ai timp să stai așa, să nu faci prea mult efort. Recunosc că de un an nu prea am mai făcut treaba asta și simt.”, a spus Roxana Nemeș.

Detoxifierea cu aloe vera este recomandă de specialiști și asta pentru că gelul obținut din această plantă are capacitatea de a curăța întreg organismul, elimină toxinele acumulate în țesuturi și întărește sistemul imunitar. Această cură de detoxifere este foarte simplu de urmat și presupune ca timp de 3 zile să se consume doar gelul obținut din această plantă.

Pe lângă detoxifierea cu aloe vera, Roxana Nemeș a recunoscut că nu ține un regim strict, ci din contră, consumă orice tip de aliment, având grijă la cantități. În plus, vedeta recunoaște că liniștea sufletească o ajută să aibă grijă de siluetă, încercând să evite momentele stresante.

“Toată lumea știe că am fost mai plinuță, eram foarte stresată mereu, nu mâncam nimic, să nu pun vreun kilogram în plus. Chiar mănânc orice, dar mănânc mai puțin, adică până simt că îmi este de ajuns. Mănânc puțin și des. Nu contează, din punctul meu de vedere, nici ora la care mănânci. Am zile în care nu apuc să mănânc și mănânc seara, dar nu până simt că nu mai pot să respir. Au fost și momente în care am ținut diete drastice și abia după am realizat că nu este tocmai sănătos.”, a spus Roxana Nemeș.

Foto: facebook

Citește și:

Ce au în comun Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar?

De ce nu poate intra băiatul lui Adrian Iovan în posesia moștenirii lăsate de tatăl său. Romanița Iovan a spus tot adevărul

Andreea Berecleanu, emoționată până la lacrimi de mama ei: „Am sunat-o plângând și mi-a spus să zâmbesc…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Video