Andreea Berecleanu, emoționată până la lacrimi de mama ei: “Am sunat-o plângând și mi-a spus să zâmbesc…”

Pierderea persoanelor dragi reprezintă un moment foarte dificil de depășit și care lasă urme adânci în sufletul oricărei persoane. Andreea Berecleanu știe acest lucru foarte bine, prezentatoarea tv fiind marcată profund de pierderea tatălui ei.

După ce și-a pierdut tatăl la începutul acestei toamne, Andreea Berecleanu a trecut printr-o perioadă dificilă și a încercat să se obișnuiască cu absența acestuia. Cu toate acestea, există momente de slăbiciune, în care prezentatoarea tv este copleșită de emoții. Printr-o astfel de situație a trecut în acest weekend, atunci când un gest făcut de mama ei a emoționat-o pe Andreea Berecleanu până la lacrimi, aducându-i aminte cu drag de tatăl ei.

Andreea Berecleanu a ținut să împărtășească momentul cu cei ce o urmăresc pe rețelele de socializare, postând un mesaj emoționant.

“Sper să fi trăit în viață momente de emoție profundă, greu de povestit! Asta mi s-a întâmplat într-o seară din acest weekend. Mama mi-a lăsat la ușă o vază cu apă și 3 trandafiri. Ultimii din curtea părintească, cei pe care tata mi-i oferea la fiecare sfârșit de toamnă. Ea nu a uitat și s-a transformat în mesagerul lui fără ca măcar să ne vedem. Ca și când el i-ar fi lăsat acolo. Am sunat-o plângând și mi-a spus să zâmbesc…”, a scris Andreea Berecleanu pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Berecleanu.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată gemenii lui Celine Dion? Fotografia emoționantă postată în ziua în care cei doi au împlinit 7 ani

Alina Pușcas revine la marea sa pasiune: „Îmi era dor de actorie!'

Anca Lungu a vorbit prima dată despre divorțul de soțul ei: „Sunt luni bune de când merg la psiholog'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete