Animalul de companie te reprezintă

hepta_1630387

Fie ca iti place sa-ti plimbi catelul, sa-ti alinti pisica sau sa-ti privesti papagalul, animalul pe care l-ai ales spune multe despre tine.

CAINI

In general, stapanii de caini sunt amuzanti si sociabili, insa fiecare rasa atrage un anumit gen de oameni.

Stapanii de labradori sunt, in linii mari, grijulii, atenti si au o afinitate speciala pentru cei mici.

Seterii irlandezi se potrivesc cu oamenii cu o personalitate nonconventionala, carora le displac formalitatile si vor sa se manifeste liber.

Proprietarii de pudeli au, de obicei, o personalitate narcisica, vor multa atentie si au tendinta sa se dea in spectacol.

Cei care au un ciobanesc german sunt firi disciplinate, sportive, preocupati de control si deloc dispusi la compromisuri.

PESTI

Cei care au pesti acasa sunt iubitori de tehnologie si vor sa-si creeze o ambianta exotica, atat in dormitor, cat si la birou. Pot fi mai fericiti cu un pestisor auriu pe CD, decat cu un animal adevarat.

PAPAGALI

Oamenii care isi cumpara un papagal cauta, de fapt, dragostea. Aceasta pasare se ataseaza puternic de stapan, asa incat acesta trebuie sa-i fie un partener foarte fidel.

REPTILE

Stapanii de broaste testoase sau de serpi sunt excentrici si se considera superiori din punct de vedere intelectual. Ei pot avea o latura distructiva.

CAI

Posesorii de cai sunt sensibili la ideea de putere.Lor le plac senzatiile tari si masinile performante.

PISICI

Stapanii de pisici sunt suflete calde, sensibile, persoane inteligente si introvertite. Ei sunt pasivi, le este mai usor sa reactioneze la diverse actiuni ale celor din jur, nu sa le initieze.

Si in cazul pisicilor, stapanii se diferentiaza, in functie de rasa acestora. Astfel, daca pisicile europene se potrivesc celor care iubesc linistea si siguranta, pisicile de rasa atrag stapani pretentiosi, mofturosi si cu un comportament dificil.

Autor: Iulia Anghel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Psihologie