Delia și soțul ei se alătură eforturilor de ajutorare generate de pandemia de coronavirus

Artista Delia (38 de ani) și soțul ei, managerul Răzvan Munteanu, s-au alăturat eforturilor de ajutorare a persoanelor infectate cu virusul COVID-19, precum și a medicilor care luptă pentru a le salva acestora viețile.

Delia și soțul ei se alătură eforturilor de ajutorare generate de pandemia de coronavirus

În țara noastră, din informațiile colectate până în prezent, știm că artista Andra (33 de ani) a donat 20 de mii de euro, în timp ce omul de afaceri Cristian Borcea și soția lui, Valentina Pelinel, au donat 100 de mii de euro, iar Gigi Becali peste 100 de mii de euro.

Artista și soțul ei nu au dorit să facă publică suma exactă, dar au precizat că donațiile lor nu se vor opri aici.

„Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri, prin firmele în care suntem acționari.

Donații de ordinul zecilor de mii de euro și, cu siguranță, vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate”, a spus Delia, într-un clip publicat pe Instagram, potrivit OK! Magazine.

Cum s-au cunoscut Delia și soțul ei?

„Venise la un karaoke, într-un club de-al meu, acolo unde ne-am și cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit.

În acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei.

La început am încurajat-o să își formeze o echipă și, ușor-ușor, am început și eu să mă implic în echipa asta”, povestea Răzvan, în trecut, între timp devenind managerul artistei.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 384,527 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 16,591 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 576 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 73 s-au vindecat, iar 8 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

Mădălin Ionescu spune că este „cel mai clonat bărbat din România pe Instagram”: „Cu fotografiile mele, acești infractori abordează femei”

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete