Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

Meghan Markle, Printul Harry si Simon RexSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actorul Simon Rex (45 de ani), fostul coleg al lui Meghan Markle (38 de ani) de pe platourile de filmare ale sitcomului american Cuts, a dezvăluit cât de departe pot merge tabloidele britanice pentru a publica o poveste falsă despre viața ducesei dinainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry (35 de ani).

Simon Rex, care a format în trecut un cuplu cu Paris Hilton, susține că un tabloid britanic i-a oferit 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu atunci viitoarea ducesă de Sussex.

Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

„Am refuzat o mulțime de bani pentru că nu m-am simțit ok mințind și distrugând familia regală”, a dezvăluit actorul, într-un interviu citat de E! News.

„Erau o grămadă de bani. Cred că mi-au oferit 70 de mii de dolari.”

Actorul a continuat prin a dezvălui că în afara unui prânz și a interacțiunilor de pe platourile de filmare, relația lui cu ducesa nu a mers mai departe.

„Nimic nu s-a întâmplat. Nici nu ne-am sărutat vreodată. Am avut o singură ieșire foarte departe de o întâlnire în calitate de posibil viitor cuplu.”

Actorul contrazice astfel o serie de declarații pe care le-a oferit în urmă cu doi ani într-un interviu în care glumea că o a doua întâlnire cu ducesa nu a mai existat după ce a sărutat-o și a realizat că respirația sa mirosea puternic a usturoi.

„S-a tras înapoi. A fost umilitor .. A spus ceva în genul: Oh, frate, usturoi, mărturisea atunci actorul.

„S-a simțit așa prostesc. Am râs pe seama întâmplării. Nu a fost nepoliticoasă. A fost onestă. Nu i-a plăcut. A fost un moment ciudat.”

La scurt timp, ea ar fi stabilit să rămână doar prieteni, ceea ce actorul mai spunea că a fost „nasol”.

Acum, după doi ani de la respectivele declarații, Rex clarifică: „A fost o persoană pe care am cunoscut-o filmând un serial”.

La finalul anului trecut, Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată tabloidul american The Mail on Sunday, după ce acesta a publicat o scrisoare privată trimisă de ducesă tatălui ei.

Cuplul mărturisește că anumite fragmente din scrisoare au fost intenționat omise pentru ca tabloidul să-și poată continua „campania nemiloasă” împotriva ducesei.

Scrisoarea i-a fost oferită publicației chiar de tatăl fostei actrițe, Thomas Markle (75 de ani), care a admis că el a dat publicității doar anumite fragmente din scrisoare.

Tatăl lui Meghan Markle a explicat de ce a dat publicității scrisoarea primită de la fiica lui: „Mi s-a părut dureroasă”

„Am decis să dau publicității părți din scrisoare din cauza unui interviu citit în publicația People, a spus bărbatul.

„Trebuia să mă apăr. Am dat publicității doar unele dintre fragmente pentru că celelalte erau mult prea dureroase. Nu mi s-a părut un gest făcut din iubire. Scrisoarea mi s-a părut dureroasă.”

„I-a scris (n.r. Thomas Markle) o scrisoare foarte lungă ca răspuns și a încheiat cerând o oportunitate de a fi fotografiat cu ea”, a declarat un prieten de-al ducesei, la vremea respectivă, pentru People.

„Nu recunosc persoana care a scris scrisoarea, dar încă îmi iubesc fiica”, le-a mai spus Thomas jurnaliștilor de la Mail on Sunday.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

A rupt logodna, apoi a aflat că este însărcinată! Fosta actriță va deveni mamă pentru prima oară!

După anunțul că a pierdut o sarcină cu gemeni în urmă cu doi ani, actrița dezvăluie că este însărcinată pentru a treia oară!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete