Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

Actorul Simon Rex (45 de ani), fostul coleg al lui Meghan Markle (38 de ani) de pe platourile de filmare ale sitcomului american Cuts, a dezvăluit cât de departe pot merge tabloidele britanice pentru a publica o poveste falsă despre viața ducesei dinainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry (35 de ani).

Simon Rex, care a format în trecut un cuplu cu Paris Hilton, susține că un tabloid britanic i-a oferit 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu atunci viitoarea ducesă de Sussex.

Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

„Am refuzat o mulțime de bani pentru că nu m-am simțit ok mințind și distrugând familia regală”, a dezvăluit actorul, într-un interviu citat de E! News.

„Erau o grămadă de bani. Cred că mi-au oferit 70 de mii de dolari.”

Actorul a continuat prin a dezvălui că în afara unui prânz și a interacțiunilor de pe platourile de filmare, relația lui cu ducesa nu a mers mai departe.

„Nimic nu s-a întâmplat. Nici nu ne-am sărutat vreodată. Am avut o singură ieșire foarte departe de o întâlnire în calitate de posibil viitor cuplu.”

Actorul contrazice astfel o serie de declarații pe care le-a oferit în urmă cu doi ani într-un interviu în care glumea că o a doua întâlnire cu ducesa nu a mai existat după ce a sărutat-o și a realizat că respirația sa mirosea puternic a usturoi.

„S-a tras înapoi. A fost umilitor .. A spus ceva în genul: Oh, frate, usturoi, mărturisea atunci actorul.

„S-a simțit așa prostesc. Am râs pe seama întâmplării. Nu a fost nepoliticoasă. A fost onestă. Nu i-a plăcut. A fost un moment ciudat.”

La scurt timp, ea ar fi stabilit să rămână doar prieteni, ceea ce actorul mai spunea că a fost „nasol”.

Acum, după doi ani de la respectivele declarații, Rex clarifică: „A fost o persoană pe care am cunoscut-o filmând un serial”.

La finalul anului trecut, Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată tabloidul american The Mail on Sunday, după ce acesta a publicat o scrisoare privată trimisă de ducesă tatălui ei.

Cuplul mărturisește că anumite fragmente din scrisoare au fost intenționat omise pentru ca tabloidul să-și poată continua „campania nemiloasă” împotriva ducesei.

Scrisoarea i-a fost oferită publicației chiar de tatăl fostei actrițe, Thomas Markle (75 de ani), care a admis că el a dat publicității doar anumite fragmente din scrisoare.

Tatăl lui Meghan Markle a explicat de ce a dat publicității scrisoarea primită de la fiica lui: „Mi s-a părut dureroasă”

„Am decis să dau publicității părți din scrisoare din cauza unui interviu citit în publicația People, a spus bărbatul.

„Trebuia să mă apăr. Am dat publicității doar unele dintre fragmente pentru că celelalte erau mult prea dureroase. Nu mi s-a părut un gest făcut din iubire. Scrisoarea mi s-a părut dureroasă.”

„I-a scris (n.r. Thomas Markle) o scrisoare foarte lungă ca răspuns și a încheiat cerând o oportunitate de a fi fotografiat cu ea”, a declarat un prieten de-al ducesei, la vremea respectivă, pentru People.

„Nu recunosc persoana care a scris scrisoarea, dar încă îmi iubesc fiica”, le-a mai spus Thomas jurnaliștilor de la Mail on Sunday.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

A rupt logodna, apoi a aflat că este însărcinată! Fosta actriță va deveni mamă pentru prima oară!

După anunțul că a pierdut o sarcină cu gemeni în urmă cu doi ani, actrița dezvăluie că este însărcinată pentru a treia oară!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete