Irina Rimes, reclamații din partea vecinilor din cauza gălăgiei! „Ne plictisim în izolare”

Recent, artista Irina Rimes (28 de ani) a fost reclamată de vecinii săi, din cauza gălăgiei provocate. Vecina cântăreței a publicat un mesaj pe grupul de Facebook al complexului rezidențial din Pipera, unde preciza cât este de deranjată.

Irina Rimes, reclamații din partea vecinilor din cauza gălăgiei! „Ne plictisim în izolare”

„Rog petrecăreții să lase volumul mai jos. Unii au și copii care încearcă să doarmă, deși duduie pereții … (în [apartamentul] ***). Seară faină, mulțumesc!”, a scris vecina artistei.

„Sigur, ne scuzați. Ne plictisim în izolare, e sâmbătă seara”, i-a răspuns Irina Rimes, în secțiunea de comentarii a respectivei postări, potrivit Click!.

Irina Rimes, operată de urgență în ultima zi a anului 2019

În ultima zi a anului 2019, Irina Rimes a fost internată și supusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Potrivit Libertatea, cântăreața a ajuns la spital cu o hemoragie internă puternică.

„În noaptea dintre ani, m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine.

Să simt și eu că e sărbătoare. Au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și să simt mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare. Am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize.

Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au scos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă.

Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020.

Dar nu-i bai. Astăzi am „răsfoit” Instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019”.

Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea.

Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva.

Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas.

Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc.

Zâmbesc că a trecut și zâmbesc ca am realizat ca am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea.

Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice! Mulțumesc doctorilor care m-au operat și m-au pus pe picioare.

Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau care pur și simplu mi-au transmis un gând bun.

Sper ca 2020 să fie anul în care vă voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!”, a scris Irina Rimes atunci, în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Mădălin Ionescu spune că este „cel mai clonat bărbat din România pe Instagram”: „Cu fotografiile mele, acești infractori abordează femei”

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

După anunțul că a pierdut o sarcină cu gemeni în urmă cu doi ani, actrița dezvăluie că este însărcinată pentru a treia oară!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete