Deea Maxer nu mai poate avea copii. „A fost o hemoragie neașteptată”

Deea, Dinu, Andreas și Maysa Maxer

Deea (28 de ani) și Dinu Maxer (43 de ani) au devenit vineri, 18 octombrie, părinții unei fetițe perfect sănătoase căreia i-au ales numele Maysa.

Artista a născut prin cezariană, iar operația nu a fost simplă, potrivit declarațiilor făcute de cuplu.

În noaptea de joi spre vineri, Deei Maxer i s-a rupt apa. Operația de cezariană a fost cu mici complicații, după cum au povestit cei doi. Cuplul mai are împreună un fiu, Andreas, în vârstă de 8 ani.

Deea Maxer nu mai poate avea copii. „A fost o hemoragie neașteptată”

Invitați în platoul emisiunii Agenția VIP, Deea și Dinu au vorbit despre episodul neplăcut petrecut la nașterea fiicei lor, mărturisind ca artista nu va mai putea rămâne însărcinată.

„Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute.

A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a declarat Deea Maxer, potrivit VIVA!, citată de Libertatea.

„Mi s-au spart varicele de pe organele interne”

„Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație.

M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat și nu mi-am mai simțit picioarele. Eram stresată pentru că îmi doream ca Dinu să participe la operație, dar din cauză că se simțea rău renunțase.

A rămas pe hol cu ai mei. Când mă uit apoi, pe cine văd? Pe Dinu. Mi s-a pus un nod în gât. I-am auzit plânsetul și doamna doctor a spus: «Bună dimineața și bine ai venit pe lume!». S-a întâmplat la 6:54 de minute.

După ce au înfășat-o, mi-au adus-o la obraz. Mă uitam la ea în gol așa, nu realizam. La un moment dat, mi-a fost frig, aveam frisoane.

A fost un moment senzațional, n-o să îl uit. Când a pus-o lângă mine, s-a mai liniștit, n-a mai plâns.

Din momentul acesta, operația a mai durat încă o oră și. Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie.

Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează.

Într-un final, m-au cusut și m-au dus apoi la Reanimare”, a povestit Deea Maxer.

Foto: Instagram

Citește și:

Cele mai amuzante mesaje din mediul online după separarea ducilor de Sussex de familia regală

Alina Eremia, primele declarații după operația suferită. Cum se simte cântăreața?

Prima reacție a reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete