Prima reacție a reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

reacția reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

Regina Elisabeta a II-a a fost de multe ori deranjată de comportamentul ducilor de Sussex și, așa cum era de așteptat, nici cea mai recentă decizie a celor doi nu a fost pe placul suveranei. Iată prima reacție a reginei Elisabeta a II-a după ce prințul Harry și Meghan Markle au decis că își doresc să devină independenți din punct de vedere financiar.

Mai întâi au decis să se rupă de prințul William și de Kate Middleton, considerând că este în avantajul lor să aibă un cont de socializare separat. Astfel a apărut pagina de instagram a ducilor de Sussex. Acum, Meghan Markle și prințul Harry au stârnit din nou reacții dure, anunțând că renunță la rangul de membri “seniori” în cadrul familiei regale britanice, dorindu-și să adopte un alt statut în anul 2020.

Prima reacție a reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

Decizia ducilor de Sussex a luat prin surprindere pe toată lumea și nici regina Elisabeta a II-a nu s-a arătat foarte încântată de schimbarea pe care cei doi plănuiesc să o facă. Punctul acesteia de vedere a fost prezentat prin intermediul unui comunicat de presă oficial oferit publicității de către palatul Buckingham.

“Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Noi înțelegem dorința lor de a îmbrățișa o nouă abordare, dar acestea sunt probleme delicate care necesită timp pentru a putea fi rezolvate.”, a fost mesajul oficial transmis de palatul Buckingham.

Se pare că reprezentanții familiei regale britanice încă poartă discuții pentru a-i determina pe Meghan Markle și prințul Harry să renunțe la planul lor, chiar dacă cei doi au prezentat situația ca fiind una definitivă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a, prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle, decizia care a șocat o lume întreagă! Renunță la rangul de membri seniori' ai familiei regale britanice. Care este motivul?

Actrița este însărcinată pentru prima oară la 45 de ani! „Cred cu adevărat că, din păcate, sarcina îmbătrânește femeile'

Cum arată femeia care l-a ignorat pe Ronaldo? A refuzat să îi răspundă la mesaje!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete