Decizia surprinzătoare luată de mama Luizei Melencu. Ce a făcut femeia la doi ani de la tragedie?

Pe 14 aprilie 2019, Luiza Mihaela Melencu, tânăra de 18 ani originară din comuna Dioști (județul Dolj), dispărea în condiții misterioase la Caracal.

Ulterior, anchetatorii aveau să facă filmul dispariției, concluzia acestora fiind că tânăra a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, cel care se află și astăzi în închisoare în așteptarea pedepsei.

Părinții adolescentei, Claudiu și Monica Melencu, aveau să treacă de atunci prin cele mai dificile momente din viața lor, totul culminând cu divorțul.

La scurt timp după despărțirea, la începutul lui decembrie 2020, tatăl Luizei era găsit mort în casă. Bărbatul avea mari probleme de sănătate, care s-au agravat odată cu pierderea Luizei.

Cu cine s-a recăsătorit mama Luizei Melencu?

Acum, la aproape șapte luni de la decesul fostului soț, mama tinerei dispărute la Caracal a decis să-și refacă viața și s-a recăsătorit, luându-și prin surprindere rudele și prietenii apropiați.

Decizia uluitoare a femeii a fost anunțată de către mătușa Luizei Melencu. Aceasta a declarat pentru Impact.ro că femeia s-a recăsătorit și că de curând a făcut și cununia civilă în urmă cu două săptămâni.

„Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal', a declarat mătușa Luizei pentru Impact.ro.

Despre noul soț al Claudiei localnicii spun că este un om bun, cu o situație materială bună, este văduv și are trei fiice, toate la casele lor.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri