De Ziua Mondiala a Curateniei Igienol organizeaza Marsul Bebelusilor

Marsul Bebelusilor

In cadrul acestui eveniment parintii sunt invitati sa-si inscrie bebelusii intr-un concurs de dragalasenie si mers de-a busilea desfasurat pe o suprafata special amenajata si protejata, curatata si dezinfectata cu Igienol. Copiii mai mari vor putea participa la o serie de ateliere creative unde se vor juca si isi vor exersa talentul de mici pictori.

La eveniment vor fi prezenti Alessandra Stoicescu, Lucian Mandruta si Razvan Simion alaturi de micutii din viata lor si ii vor incanta pe toti cei prezenti cu povestile lor despre curatenie si copilarie. In plus, Doctorul pediatru Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti va vorbi despre importanta unei case curate pentru sanatatea copiilor si le va oferi participantilor sfaturi pentru o curatenie riguroasa, dar lipsita de riscuri.

Marsul Bebelusilor este o actiune care face parte dintr-o campanie demarata de Igienol dezinfectant, adresata gospodinelor in general si tinerelor mame in particular. Scopul campaniei este de a informa si educa cu privire la importanta curateniei si dezinfectarii tuturor suprafetelor din locuinta si in acelasi timp de a evidentia efectele adverse pe care le poate avea utilizarea produselor de curatat pe baza de hipoclorit de sodiu («clor») asupra sanatatii bebelusilor si adultilor.

Cofetaria Maria va oferi dulciuri pentru micutii participanti.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul oficial al produsului www.igienol.ro, iar inscrierile la eveniment se pot face la adresa de e-mail : contact@igienol.ro.

IGIENOL, fara sa contina hipoclorit de sodiu, este un produs dezinfectant universal care nu ataca suprafetele si nu irita pielea sau caile respiratorii. IGIENOL omoara 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa), virusuri (precum Adenovirus – unul din cele mai rezistente virusuri la agentii dezinfectanti uzuali- si Poliovirus) si fungi (Candida albicans si Aspergillus niger – asa numitul “mucegai”).

Capacitatile sale de dezinfectare sunt testate si certificate de Institutul Cantacuzino si Institutul National de Virusologie Stefan S. Nicolau conform standardelor internationale in vigoare. Produsul poate fi folosit pentru toate zonele din casa, precum si pentru curatarea si dezinfectarea obiectelor cu care oamenii intra in contact direct: telefon, tastatura, mouse, clanta sau intrerupator, inclusiv pe lucrurile pe care le ating copii: olita, cadita de baie, jucariile sau caruciorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri