AFI Palace Cotroceni Mega Fun are cel mai mare spatiu de joaca pentru copii

AFI Palace Cotroceni Mega Fun

Amplasat la etajul unu al mall-ului, deasupra supermarketului Real, Zorky’s Planet ocupa o suprafata de 145 mp si cuprinde elemente aflate pentru prima data intr-un spatiu inchis.

La spatiul de joaca, copiii se vor putea bucura de o structura tip labirint, cu mai multe zone de atractie: tobogane, saltea elastica, bile multicolore, shoutere cu bile si multe altele, precum si un tobogan gonflabil amplasat intr-un loc special securizat (un pionierat pe piata romaneasca).

Conceput special pentru a oferi celor mici conditiile ideale pentru a se putea juca in voie, Zorky’s Planet dispune de personal specializat pentru a-i supraveghea si o toaleta special conceputa pentru ei.

Totodata, copiii vor putea beneficia gratuit de apa si sucuri, precum si de desene animate pe gustul lor, difuzate prin intermediul unei retele video instalata la fata locului.

Lansarea Zorky’s Planet va fi marcata printr-un eveniment la care sunt invitati toti cei mici, alaturi de parinti. Astfel, pe 19 septembrie, incepand cu ora 14:00, copiii se vor putea intalni cu Pinocchio, Piratii Zbang si Zbang, vor putea asista la un spectacol de magie cu Loony si vor putea participa la multe jocuri si concursuri. Zorky insusi va fi maestru de ceremonii, urcand pe scena de mai multe ori pentru oferi premii copiilor.

Despre AFI Palace Cotroceni Mega Fun
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator:

 • 250 de magazine;
 • aproximativ 3.000 de locuri de parcare;
 • un hypermarket Real deschis 24/7;
 • 20 de sali de cinema;
 • primul IMAX din Romania;
 • doua cazinouri;
 • un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului;
 • un teren de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara;
 • bowling si snooker;
 • un spatiu dedicat targurilor tematice;
 • un loc unde se poate fuma narghilea;
 • un cinematograf XD in care efectele 4D de ultima generatie sun imbinate cu sunetul, luminile si efectul vantului;
 • hovercraft – mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si o pista de carting.
AFI Palace Cotroceni Mega Fun AFI Palace Cotroceni Mega Fun

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul Real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.

***

Mega Fun este un proiect care apartine AFI Europe, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrala si de Sud-Est, detinand in Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, proiecte rezidentiale de lux, cladiri de birouri sau parcuri logistice.

Toate proiectele AFI Europe sunt renumite pentru design-ul lor clasic-elegant si pentru calitatea constructiei. Mega Fun este cea mai mare investitie a companiei din Europa si cel mai mare centru comercial din Europa de Est.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri