De ce nu o place Regina Elisabeta a II-a pe Meghan Markle? Ce a spus despre soția prințului Harry

Vezi pozele

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit cu mare fast, pe data de 19 mai, și au avut parte de o nuntă ca în povești. Fosta actriță americană a devenit Ducesa de Sussex și a renunțat la cariera ei, pentru a se supune regulilor din familia regală.

Cu toate acestea, se pare că Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle și nu încearcă să ascundă acest lucru, conform revistei americane Globe, care a citat niște surse de la palatul Buckingham.

De ce nu o place Regina Elisabeta a II-a pe Meghan Markle?

Editorii revistei americane spun că regina consideră că Meghan nu este genul de parteneră pe care și-o dorea pentru nepotul ei Harry. Câteva surse de la palat au declarat că Suverana ar fi vrut ca soția prințului să fie o femeie aristocrată, și nicidecum o actriță care a apărut îmbrăcată sumar în pictoriale și la televizor. În plus, Regina nu dă prea mari șanse mariajului celor doi și nu încearcă să-și ascundă antipatia față de Meghan Markle.

„Regina Elisabeta a II-a nu o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba despre o actriţă care a jucat în scene sexy, care mai este și divorţată, metisă și americancă. Îi este frică că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupţial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari', a declarat o sursă pentru revista Globe, conform libertateapentrufemei.ro.

Regina Elisabeta a II-a și-a arătat public antipatia față de Meghan Markle, fosta actriță din serialul „Suits'

Chiar dacă și-a dat acordul pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, Regina nu a ezitat să-și exprime antipatia pentru mireasa nepotului ei.

„Îmi declar consimţământul la un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prinţul Henry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle', a spus aceasta, în anunțul oficial.

Declarația ei a fost distantă și rece față de cea în care a anunțat nunta prințului William cu Kate Middleton, în care a vorbit despre Kate cu multă dragoste și admirație, numind-o „iubita și fidela noastră Catherine Elizabeth Middleton'. Mulți au spus că din moment ce nu a folosit nici un apelativ pentru Meghan, a umilit-o public pe actriță.

Aceasta nu a fost prima dată când Regina a dat de înțeles faptul că nu este de acord cu alegerea nepotului ei. La scurt timp, după ce prințul Harry și-a anunțat logodna cu actrița Meghan Markle, în presa britanică au apărut mai multe zvonuri care au spus că Regina ar fi refuzat inițial să participe la nunta celor doi pentru că nu o place pe mireasă.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Noua Ducesă de Sussex face furori! Rochia purtată de Meghan Markle la primul eveniment după nunta cu Prințul Harry s-a epuizat într-o zi

Fotograful nunţii regale a dezvăluit detalii emoționante despre Prințul Harry și Meghan Markle: „Acel moment mi-a dat fiori. Toată lumea avea lacrimi în ochi'

Gestul surprinzător făcut de Prinţul Harry pentru Meghan Markle, în seara dinaintea nunţii

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție publică după nunta regală. Ce schimbare de stil a făcut ducesa de Sussex?

Regina Elisabeta a II-a a purtat o ținută spectaculoasă la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce semnificație au culorile pe care le-a ales?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete