Fotograful nunţii regale a dezvăluit detalii emoționante despre Prințul Harry și Meghan Markle: „Acel moment mi-a dat fiori. Toată lumea avea lacrimi în ochi”

Vezi pozele

La câteva zile după nunta regală care a fost urmărită de milioane de oameni din toată lumea, au fost publicate câteva fotografii oficiale după marele eveniment. Fotograful care a realizat imaginile de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, a acordat un interviu în care a povestit cum au decurs momentele în care s-a aflat în aceeași încăpere cu familia regală.

Fotograful de nunta regală a vorbit despre colaborarea cu mirii, care sunt acum ducele şi ducesa de Sussex.

Fotograful nunţii regale a dezvăluit detalii emoționante despre Prințul Harry și Meghan Markle

Alexi Lubomirski a precizat că s-a străduit să dea un suflu proaspăt fotografiilor de la căsătoriile regale, care sunt, de obicei, destul de rigide. Tânărul cuplu a publicat trei dintre portrete oficiale de nuntă.

„Am primit un telefon, parcă acum o lună… cu o lună înainte de nuntă. Şi a fost unul dintre acele telefoane care îţi dau imediat o stare de euforie după care te gândeşti: „Wow! Cum o să fac asta?'. Am vrut să fie ca o fotografie de familie. Nu am vrut să fie ca o fotografie cu o echipă de polo sau una de armată. Atmosfera din încăpere era evident plină de bucurie, multe zâmbete, era ca în sânul unei familii după o nuntă. Unii dintre părinţi se ciondăneau cu copiii, unchii şi mătuşile vorbeau cu nepoţii şi nepoatele. O familie adevărată. Eram chiar lângă uşa pe unde a intrat Ducesa de Sussex. Să o văd intrând, cu domnişoarele de onoare şi pajii în urma ei… Acel moment a fost… Mi-a dat fiori. Toată lumea avea lacrimi în ochi.

Soarele apunea pe după Castelul Windsor chiar în spatele lor. Era cea mai senină şi mai frumoasă lumină, ei erau îndrăgostiţi, plimbându-se prin grădina frumoasă. Ne-am mai plimbat un pic, am făcut fotografii. Ei erau într-o stare de euforie. Le-am zis, chiar înainte să plece, să mai facem nişte fotografii aici, pe trepte. Ea s-a aşezat între picioarele lui. Râdeau pentru că glumeau despre cât de obosiţi erau după tot. Se uitau unul la celălalt şi râdeau şi a fost un moment foarte frumos. Abia la hotel m-am uitat (la fotografii – n.r.) şi era minunat. Un moment foarte fericit!', a mărturisit Alexi Lubomirski, fotograful nunții regale, conform digi24.ro.

Alexi Lubomirski a fost cel care a realizat și fotografiile de la logodna celor doi îndrăgostiți.

Pe pagina oficială de Facebook The Royal Family, la trei zile după nuntă, au fost publicate dintre imaginile oficiale de nuntă.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe data de 19 mai, la Capela St. George de la Castelul Windsor. Evenimentul a fost organizat cu mare fast și a fost urmărit de milioane de oameni de pe tot globul.

Pentru a vedea mai multe imagini cu bijuteriile pe care le-ai primit mirii, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arată primele imagini oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle? Ședință foto emoționantă

Ce cadou a dăruit Familia Regală a României mirilor Prințul Harry și Meghan Markle? Reprezintă un omagiu adus folclorului și tradițiilor românești

Iulia Albu a criticat piercingul nazal pe care l-a purtat mama lui Meghan Markle la nunta regală: „Să enumerăm momentele de moarte clinică a modei'

Gestul surprinzător făcut de Prinţul Harry pentru Meghan Markle, în seara dinaintea nunţii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete