De ce a murit soțul ministrului Carmen Dan? A fost dezvăluită cauza morții bărbatului

De ce a murit soțul ministrului Carmen Dan? A fost dezvăluită cauza morții bărbatului
Vezi pozele

Zilele trecut ministrul Carmen Dan a trecut prin momente cumplite, după ce soțul ei a încetat din viață. Astăzi, IPJ Teleorman a anunţat oficial cauza decesului lui Corneliu Daniel Dan.

În urma autopsiei, a fost descoperită cauza reală a decesului soțului ministrului Carmen Dan. Acesta suferea de insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

De ce a murit soțul ministrului Carmen Dan?

Corneliu Daniel Dan a fost găsit mort în casă de către un membru al familiei. Se pare că ar fi fost găsit de tatăl acestuia, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

„Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass-media în legătură cu decesul sesizat la data de 3 iulie în localitatea Videle, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să facă următoarele precizări: persoana decedată a fost găsită în casă, de către un membru al familiei. Cauza morţii, certificată în urma autopsiei este – insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut', au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman, potrivit stirileprotv.ro.

Aceleaşi surse au afirmat că persoana nu prezenta urme de violenţă.

„Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică la data de 2 iulie. Certificatul de deces a fost emis cu data constatării, la 3 iulie'⁣, au adăugat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Decesul soţului ministrului Afacerilor Interne, Corneliu Dan, a fost confirmat, marți, de către reprezentanții MAI. Aceștia au solicitat presei „discreţie în aceste momente dificile pentru familie'.

Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017, conform declaraţiei sale de avere.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Bucurie mare pentru Emil Boc! Ce note a lui fata lui cea mică la examenul de Bacalaureat?

Trei licee dintr-un judeţ al României au avut promovabilitate de 100 la sută la Bacalaureat 2018

Ce note a luat la Bacalaureat fiica lui Vali Vijelie? Cântărețul a avut multe emoții

Ce medie a obținut la examenul de Bacalaureat fiica ministrului Educației?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri