De ce a murit soțul ministrului Carmen Dan? A fost dezvăluită cauza morții bărbatului

De ce a murit soțul ministrului Carmen Dan? A fost dezvăluită cauza morții bărbatului
Vezi pozele

Zilele trecut ministrul Carmen Dan a trecut prin momente cumplite, după ce soțul ei a încetat din viață. Astăzi, IPJ Teleorman a anunţat oficial cauza decesului lui Corneliu Daniel Dan.

În urma autopsiei, a fost descoperită cauza reală a decesului soțului ministrului Carmen Dan. Acesta suferea de insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

De ce a murit soțul ministrului Carmen Dan?

Corneliu Daniel Dan a fost găsit mort în casă de către un membru al familiei. Se pare că ar fi fost găsit de tatăl acestuia, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

„Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass-media în legătură cu decesul sesizat la data de 3 iulie în localitatea Videle, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să facă următoarele precizări: persoana decedată a fost găsită în casă, de către un membru al familiei. Cauza morţii, certificată în urma autopsiei este – insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut', au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman, potrivit stirileprotv.ro.

Aceleaşi surse au afirmat că persoana nu prezenta urme de violenţă.

„Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică la data de 2 iulie. Certificatul de deces a fost emis cu data constatării, la 3 iulie'⁣, au adăugat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Decesul soţului ministrului Afacerilor Interne, Corneliu Dan, a fost confirmat, marți, de către reprezentanții MAI. Aceștia au solicitat presei „discreţie în aceste momente dificile pentru familie'.

Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017, conform declaraţiei sale de avere.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Bucurie mare pentru Emil Boc! Ce note a lui fata lui cea mică la examenul de Bacalaureat?

Trei licee dintr-un judeţ al României au avut promovabilitate de 100 la sută la Bacalaureat 2018

Ce note a luat la Bacalaureat fiica lui Vali Vijelie? Cântărețul a avut multe emoții

Ce medie a obținut la examenul de Bacalaureat fiica ministrului Educației?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri