Trei licee dintr-un judeţ al României au avut promovabilitate de 100 la sută la Bacalaureat 2018

Trei licee dintr-un judeţ al României au avut promovabilitate de 100 la sută la Bacalaureat 2018

Anul acesta rezultatele la Bacalaureat 2018 au venit cu vești bune pentru mulți elevi. Trei colegii din Iaşi au obţinut promovabilitate de 100 la sută la sesiunea de Bacalaureat din luna iulie, potrivit datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

Reprezentanţii ISJ Iaşi au declarat, astăzi, că trei unităţi de învăţământ din judeţ au reuşit rata maximă de promovabilitate, conform mediafax.ro.

„Colegiile «Garabet Ibrăileanu»,«Naţional» şi «Richard Wurmbrand» Iaşi au obţinut o promovabilitate de 100%. De asemenea, procentul general de promovabilitate pe judeţul Iaşi, înainte de contestaţii, este de 80,27%', a spus purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi, Sabina Manea, potrivit sursei citate.

Trei licee dintr-un judeţ al României au avut promovabilitate de 100 la sută la Bacalaureat 2018

Opt elevi din județul Iași au obținut media 10 în sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat. Patru dintre aceştia sunt absolvenți ai Colegiului Naţional. Pe lângă aceştia, media 10 la examenul de Bacalaureat a fost obţinută şi de către o elevă de la Colegiul Naţional „Gabaret Ibrăileanu', o elevă de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi', un elev de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă' şi de către o elevă de la Colegiul Tehnic „Unirea', din Paşcani.

De partea cealaltă a balanței, cea mai mică rată de promovabilitate, de doar 10,71%, a fost obţinută de Colegiul Tehnic de Transporturi şi Construcţii din Iaşi.

Astăzi, elevii care sunt nemulțumiți de ce note au luat la examenele de Bacalaureat 2018, pot depune constestații la centrele unde au susținut probele scrise, până la ora 16:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe data de 9 iulie.

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce note a luat la Bacalaureat fiica lui Vali Vijelie? Cântărețul a avut multe emoții

Ce medie a obținut la examenul de Bacalaureat fiica ministrului Educației?

Ce se întâmplă cu elevii de liceu care au obținut nota 5.99 la examenul de Bacalaureat 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri