Dani Oțil și-a scos la licitație prima cască de motociclist, în scop caritabil

Dani Oțil este ambasadorul programului 'Vreau în clasa a noua' pentru al doilea an la rând. Campania are rolul de a strânge fonduri – alături de KFC și Pizza Hut – pentru organizația World Vision România, ce susține studiile copiilor din mediul rural. Astfel, prezentatorul de televiziune și-a scos la licitație prima sa cască de motocicletă. Suma primită va fi donată programului, contribuind la strângerea de fonduri desfășurată în restaurantele KFC și Pizza Hut până la sfârșitul acestei luni.

Dani Otil_licitatie Vreau in clasa a noua

Motociclismul este una dintre marile pasiuni ale lui Dani Oțil, ce participă frecvent la curse enduro și chiar promovează sportul. Licitația căștii pleacă de la suma de 250 de lei, aceasta fiind și suma minimă de care un copil înscris în programul World Vision are nevoie lună de lună pentru a-și continua studiile la liceu. În banii aceștia intră necesarul de rechizite, transport, îmbrăcăminte și consiliere lunară.

Vedeta de televiziune va depune banii primiți pentru casca sa într-o urnă dedicată, într-un restaurant KFC sau Pizza Hut. Tot în cadrul campaniei, vedeta TV vorbește despre anii de liceu într-un scurt film de prezentare, alături de o parte dintre copiii susținuți prin program și de reprezentanții KFC, Pizza Hut și World Vision România.

Dani Otil_Vreau in clasa a noua (1)

În luna octombrie, KFC și Pizza Hut susțin organizaţia World Vision România prin cea de-a şaptea ediţie a campaniei „Vreau în clasa a noua'. Prin acest proiect de strângere de fonduri sunt susţinuți copiii fără posibilități materiale din mediul rural, pentru a-și continua studiile la liceu. Din fondurile colectate, organizaţia World Vision România va oferi burse pentru 70 de copii din judeţele Vaslui, Dolj, Vâlcea şi Ialomiţa. Până pe 31 octombrie, urnele Vreau în clasa a noua' sunt amplasate în toate restaurantele KFC și Pizza Hut din țară, pentru oricine își dorește să contribuie, indiferent de suma donată și fără a fi nevoit să cumpere ceva.

Ce este World Vision România?

World Vision este o organizaţie creştină, care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, de dezvoltare comunitară şi advocacy punând în centrul activităţii bunăstarea copilului. Organizaţia se concentrează asupra muncii cu copiii, familiile şi comunităţile rurale, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii. Inspirată de valori creştine, fundaţia lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen.

World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume. În 23 de ani de prezenţă în România am desfăşurat programe pentru mai mult de 350.000 de copii şi adulti, în 394 de comunităţi din 8 judeţe.

World Vision România crede în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și de la oraș și de aceea, în comunitățile rurale unde este prezentă, desfășoară programe de dezvoltare comunitară pe termen lung cu focus pe educație și reducerea abandonului școlar, sănătate și protecția copilului, agricultură și dezvoltare rurală, angajament civic și creștin. Copiilor li se facilitează astfel accesul la condiţii de viață mai bune prin dezvoltarea durabilă a comunității în care trăiesc. Prin proiectele noastre, ne concentrăm pe transformarea comunităților și membrilor acestora pentru a realiza o viață împlinită pentru fiecare copil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse