Să fii Mototol e bine! Câștigă o lună de produse casnice

Produsele de bucătărie – consumabilele – joacă un rol important în existența noastră zilnică. Sunt un confort cu care ne-am obișnuit și la care cu greu putem renunța. Aici intră în rol și noua gamă Mototol, care îți sare în ajutor de câte ori ai nevoie.

mototol-1

Șervețele la cutie, șervete de bucătările, hârtie igienică – toate sunt produse pe care le folosești în fiecare zi și pe care le poți câștiga la concursul Mototol, ce oferă o lună întreagă de premii.

Cum câștigi

Timp de o lună, în fiecare săptămână vom avea câte o postare de concurs pe pagina de Facebook la care tu va trebui să răspunzi fie povestind o întâmplare, fie vorbind despre alegerile pe care le faci în calitate de gospodină. În prima și a treia săptămână premiem cele mai interesante 2 răspunsuri, iar în a doua și a patra săptămână câte două câștigătoare vor fi trase la sorți.

În fiecare săptămână ai ocazia să câștigi următoarele premii: în primele două se câștigă câte un set de 3 oale (cu două capace) și produse de uz casnic Mototol, iar în ultimele două, un tel mecanic și un set de produse de uz casnic Mototol.

Câștigătorii vor fi anunțați în fiecare vineri și sunt rugați să ne trimită un e-mail la adresa [email protected] în termen de 10 zile.

Mototol este o marcă românească, din portofoliul Rom Paper, unul dintre cei mai mari producători de șervețele din România. Este o companie pornită în 2002, ca o afacere de familie, care, după 12 ani de activitate, a ajuns să aibă produse distribuite în șapte țări, atât prin intermediul lanțurilor de magazine (hipermarketuri, supermarketuri, cash and carry), cât și prin cel al distribuitorilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse