Dana Rogoz, despre sarcină: „Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”

La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, Dana Rogoz dezvăluia că este însărcinată pentru a doua oară! Ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor deveni curând părinți pentru a doua oară.

Dana Rogoz, despre sarcină: „Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”

Cuplul mai are împreună un fiu, Vlad, în vârstă de 5 ani. Actrița a dezvăluit și care este sexul bebelușului.

Perechea va avea o fetiță. Dana urmează să nască, potrivit spuselor ei, în plină pandemie de coronavirus.

„Sarcina e în regulă. Urmează să merg la control săptămâna viitoare. Atunci va fi și prima mea ieșire.

Momentan Radu se ocupă de cumpărături, doar că va trebui să am și eu ieșirile de sarcină. Voi încerca să merg la cabinet, dar morfologia va trebui făcută în spital. (…)

Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”, a mai mărturisit Dana Rogoz, la Răi da’ Buni, într-o intervenție prin Skype, potrivit VIVA!.

„Urmează să intru în 8 luni. Suntem în pregătiri. Am pregătit pătuțul. L-am montat noi.

Mi se pare incredibil că toate planurile pe care le aveam în urmă cu două săptămâni, acum sunt vise”, a mai declarat Dana Rogoz.

„Azi ne-a ajuns acasă pătuțul pentru bebelina. L-au montat băieții și l-au așezat la locul lui. Acum urmează să dorm, pentru prima oară, lângă el.

Și până o să ațipesc și o să mă fure alte vise, o să mă uit din patul meu la pătuțul ei și o să îmi imaginez în detaliu scene pline de gingășie din viața noastră de familie mărită”, a mai scris Dana, ieri, pe Instagram.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 492,443 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 1,029 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 94 s-au vindecat, iar 17 au decedat.

Foto: Instagram: Dana Rogoz // Alex Gâlmeanu

Citește și:

Lavinia Petrea va reveni la pupitrul știrilor Pro TV peste 14 zile. Prezentatoarea se bucură să fie acasă alături de cei trei copii ai ei

Manifest la conștientizare: Lavinia Goste trimite o scrisoare scrisă în această vreme greu încercată de epidemia de Coronavirus

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete