Cumperi o carte, salvezi visul unui copil! Donezi un leu pentru fiecare volum “Învăţături pentru mântuirea sufletului” cumpărat

Cum ar fi să poţi face fapte bune prin simple acţiuni şi să ai garanţia că ajutorul tău a ajuns acolo unde alţii au cea mai mare nevoie? Meteor Publishing şi ziarul Libertatea donează 1 leu Fundaţiei Mias Children pentru fiecare exemplar cumpărat al volumului Cuviosul Nikon Vorobiov.  Învățături pentru Mântuirea Sufletului'.

Cărţile se găsesc la toate punctele de difuzare a presei şi costă doar 11,99, fiecare. 10% din încasări se donează Asociaţiei Mias Children.

Nicolae Vorobiov, cel ce avea să devină stareţul Nikon, s-a născut în Rusia unde, până să devină călugăr, a trăit o viaţă însetată de cunoaştere, cu pasiuni în ştiinţe, filozofie şi psihologie. Negăsind adevărul pe care toţi filozofii şi oamenii de ştiinţă îl caută, Nicolae şi-a dat seama că singurul adevăr este cel pe care doar sufletul îl simte. Şi busola sufletească îl ghidează pe Nicolae, care se confruntă cu o criză spirituală profundă, către Dumnezeu.

O lectură uşoară dar plină de dragoste, Cuviosul Nikon Vorobiov.  Învățături pentru Mântuirea Sufletului', cuprinde scrisorile şi sfaturile stareţului Nikon pentru toţi cei care i-au cerut ajutorul. Şi poate ar trebui să luăm cu noi câte un pic, în fiecare zi, din sfaturile lui.

Cumpără cărțile de la punctele de difuzare a presei, la 11,99 lei fiecare și 1 leu din prețul volumului se redirecționează către copiii si tinerii din Bucuresti si zonele limitrofe.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte