Cumpără o carte și salvează un vis! Pentru fiecare volum cumpărat, Libertatea și Meteor Publishing donează 1 leu Fundației Mia’s Children

CUMPĂRĂ O CARTE, SALVEAZĂ UN VIS!  Pentru fiecare exemplar vândut al volumului „Pe mine m-a operat Sfântul Nectarie. Mărturii despre vindecarea minunată a unui copil bolnav’ și al volumului ‘Cuviosul Nikon Vorobiov.  Învățături pentru Mântuirea Sufletului’, Meteor Publishing şi ziarul Libertatea donează 1 leu Fundaţiei Mias Children.

Cărțile recomandate de Libertatea se găsesc la toate punctele de difuzare a presei, la 11,99 lei fiecare. Minunea pe care SfântuI Ierarh Nectarie a săvârșit-o cu micuțul Ioan Casian Fărcaș este una autentică. Ea depășește cu mult categoria întâmplărilor vieții în care putem descifra ajutorul dumnezeiesc incontestabil, dar, totuși, comun, cotidian.  Din ea putem extrage mai multe învățături despre legile care guvernează viața duhovnicească, concluzii foarte utile pentru mântuirea fiecăruia dintre noi: Bunul Dumnezeu ne trimite încercările pentru a ne descoperi limitele omenești și a înțelege, prin propria experiență, că fără de El nu vom reuși nimic; Domnul ascultă și răspunde rugăciunilor pe care le înalță credincioșii, cei care se adună și nădăjduiesc în numele Lui. O a treia concluzie ne umple inima de nădejde: în ciuda aparențelor dezolante, Dumnezeu rămâne veșnic-viu în viețile noastre, întinzându-ne mâna sa izbăvitoare chiar în clipa în care alunecăm cu întreaga ființă spre adâncul prăpastiei, al eșecului existențial.

Cuviosul Nikon Vorobiov.  Învățături pentru Mântuirea Sufletului

Dacă am prelua din învățătura starețului Nikon doar ideea că orice lucru bun din viața noastră este de la Dumnezeu și tot am fi foarte câștigați, în aceste vremuri în care ideologia individualismului a infestat toate straturile existenței umane! Preotul, în timpul Sfintei Liturghii spune în momentul în care Îi oferă lui Dumnezeu Cinstitele Daruri, pâinea și vinul care se vor preface în Trupul și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos: „Ale Tale dintru ale Tale, Ție îți aducem de toate și pentru toate!’, Domnul fiind Cel de aduce și Cel ce Se aduce, Cel ce primește și Cel ce Se împarte, spre iertarea păcatelor noastre. Cumpără cărțile de la punctele de difuzare a presei, la 11,99 lei fiecare și 1 leu din prețul volumului se redirecționează către copiii si tinerii din Bucuresti si zonele limitrofe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte