Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Felicitări, Claire Holt!

Actrița Claire Holt (31 de ani) și soțul ei, Andrew Joblon, vor deveni părinți pentru a doua oară.

Claire a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară prin intermediul unei postări pe contul personal de Instagram, fotografie publicată la un an de la nașterea primului ei copil, un fiu, James Holt Joblon.

Claire Holt este însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

„Recunoscătoare pentru această mică rază de soare în vremuri incerte”, a scris actrița în dreptul imaginii în care este surprinsă alături de soțul și de fiul ei și în care sarcina avansată îi este evidențiată de o rochie albastră înflorată.

Pe 28 martie, Claire și Andrew au celebrat aniversarea de un an a fiului lor. „Fiul meu a împlinit un an!!”, a scris actrița, pe Instagram.

„Destul de tare că îți poți crește propriul cel mai bun prieten. A fost cel mai scurt/lung și epic an din viața mea. Țin să-l menționez și pe legendarul meu coechipier, Andrew Joblon. Este super ușor de-aici încolo, corect??”

Claire Holt a vorbit despre nașterea fiului ei: „A fost incredibil de dureros”

Înainte de a deveni mamă pentru prima oară, Claire a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină.

După trei luni de la nașterea fiului ei, actrița a vorbit deschis despre aducerea pe lume a primului ei copil, în timpul podcastului Dr. Berlins Informed Pregnancy.

După ce starul de televiziune a ajuns la spital alături de soțul ei, doctorii au ales să se ajute de un balon Foley pentru a presa cervixul actriței în așa fel încât să grăbească procesul de dilatare.

„Au introdus un balon care începe să se umfle odată ce pătrunde în interior. Era, desigur, menit să ajute dilatare”, a explicat Claire.

„Introducerea lui nu a fost deloc dureroasă. Poate doar puțin incomodă, dar se simțea ca un control clasic”, își mai amintește actrița.

Ulterior, Claire a început, însă, să simtă dureri îngrozitoare.

„A fost incredibil de dureros pentru mine și simt că am o rezistență destul de mare la durere în general”, mai spune ea.

„Se simțea acea presiune. Contracțiile erau foarte puternice. Practic am avut contracții timp de două ore continuu, exact așa s-a simțit”, a încheiat actrița.

Claire Holt: „Sarcina NU E O GLUMĂ”

De-a lungul sarcinii, actrița a făcut numeroase mărturisiri referitoarea la starea ei de sănătate. Claire nu a ascuns faptul că nu a avut o sarcină deloc ușoară.

„Am publicat o mulțime de imagini „demne de Instagram” în aceste câteva ultime luni, dar puține referitoare la realitatea situației.

Sarcina NU E O GLUMĂ. Așa îmi petrec tot timpul liber. Stau pe canapea cu burta descoperită. Îmi imaginam că voi fi una dintre acele femei care pot duce o sarcină și naște cât ai clipi.

Pare însă că universul a avut alt plan. Simt că pelvisul mi se va rupe în două, simt ninja-ul din burtică lovindu-mi coastele, iar mersul la baie din 5 în 5 minute a devenit extrem de obositor. Mai ales având în vedere că îmi ia 10 minute să mă ridic de pe canapea.

Sunt extrem de recunoscătoare să pot purta un bebe sănătos, dar nu e ușor. Până ni se va alătura, mă veți găsi aici, pe canapea, apreciind toate femeile puternice care au trecut prin asta înaintea mea. 💪

Foto: Instagram

Citește și:

IMPRESIONANT: Soprana Alexandra Tărniceru le cântă spaniolilor în fiecare seară, din balcon

O celebră actriță este însărcinată pentru a doua oară! Ea și soțul ei mai au împreună o fiică

Artista Katy Perry și actorul Orlando Bloom au dezvăluit sexul copilului pe care îl vor avea împreună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete