Celebritățile aniversate azi, 11 aprilie


 

Pe lista celebrităților aniversate azi, 11 aprilie, se numără fotomodelul internațional Alessandra Ambrosio (39 de ani), jurnalistul și omul de televiziune Jeremy Clarkson (60 de ani) și actrița Jennifer Esposito (47 de ani).

Celebritățile aniversate azi, 11 aprilie

Alessandra Corine Ambrósio este un fotomodel cu origini braziliene, cunoscut pentru activitatea sa în calitate de model al brandului de lenjerie intimă Victoria’s Secret, fiind, de altfel, primul model ales drept promotor al liniei vestimentare PINK din cadrul aceleiași companii.

Alessandra a fost înger Victoria’s Secret timp de 13 ani, din 2004 până în 2017, și a lucrat cu brandurile Next, Armani Exchange, Christian Dior și Ralph Lauren.

În anul 2012, Alessandra a ocupat poziția a șasea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele, câștigând în anul precedent 6,6 milioane de dolari.

Jennifer Esposito este o actriță și o autoare de origine americană. Jennifer este cunoscută pentru rolurile sale din peliculele Crash, Summer of Sam, Don’t Say a Word, Taxi și Welcome to Collinwood.

Esposito a apărut de asemenea într-o serie de show-uri TV, The Looney Tunes Show, Spin City, Related, Samantha Who?, Blue Bloods și Mistresses.

Din 2016 până în 2017, Jennifer a jucat în rolul Agentului Special Alexandra Quinn în serialul NCIS, difuzat de CBS.

Jeremy Charles Robert Clarkson este un jurnalist și om de televiziune specializat în domeniul auto.

Este cunoscut în deosebi în calitate de co-prezentator al show-ului Top Gear, pe care l-a moderat din anul 2002 până în anul 2015. În prezent, Jeremy scrie coloane săptămânale în publicațiile The Sunday Times și The Sun.

Citește și:

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Artista Katy Perry și actorul Orlando Bloom au dezvăluit sexul copilului pe care îl vor avea împreună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete