Cum va fi vremea de 1 martie și 8 martie 2019

vremea de 1 si 8 martie 2019

vremea de 1 si 8 martie 2019

Vești bune de la meteorologi. Vine primăvara.

După câteva zile de frig, primăvara se va instala cu acte în regula în țara noastră, potrivit prognozei Administrației Naţionale de Meteorologie.

ANM a anunțat astăzi că România va fi acoperită de un val de aer tropical. Acest lucru se traduce prin creșterea temperaturilor maxime de 15 – 8 grade la București.

De 1 martie vremea va fi frumoasă, cu temperaturi destul de ridicate, în mare parte a țării. Începând cu 2 martie, temperaturile vor scădea cu aproximativ 4 grade, dar situația se va schimba rapid.

În 5 martie temperaturile vor atinge chiar și 16 grade în București. În ceea ce privește valorile termice nocturne, temperatura va crește până la 4 grade Celsius.

La munte, temperaturile maxime și minime vor indica între 6°C și -2°C. Însă vântul va sufla cu putere.

În 8 martie, în cea mai mare parte a țării, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei perioade.

Urmează un proces de încălzire, care va începe în jurul datei de 5 martie atunci când temperaturilor maxime vor fi de 16 – 17 grade. Însă în cea de-a doua săptămână, vremea se va răci și valorile termice vor scădea treptat.

 

Foto:shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse