Cum se pot trata, acasă, formele ușoare de Covid-19? Ce recomandă medicul Virgil Musta românilor?

Cum se pot trata, acasă, formele ușoare de Covid-19? Ce recomandă medicul Virgil Musta românilor?

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș' din Timișoara, a oferit câteva sfaturi pentru a ne întări sistemul imunitar și pentru a trata, acasă, formele ușoare de Covid-19.

„Evident, nu se îngrașă porcul în ajun și nici nu veți avea sistemul imunitar turat la maximum doar după ce ați mâncat câteva lămâi. Este nevoie de timp. Însă odihna, o alimentație bună și administrarea unor vitamine pot ajuta enorm în procesul de recuperare. Mâncați multe fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale, cereți unui apropiat să vă aducă de la piață și să vă lase la ușă fructe de pădure (cătină, aronia, merișoare, afine) pe care să le combinați cu miere, cu polen', a explicat doctorul Virgil Musta, potrivit doctorulzilei.ro.

Cele mai recomandate sunt vitaminele C și D, zinc. De asemenea, se pot consuma și produsele naturiste pentru imunitate, cum ar fi echinaceea, tinctura de propolis, quercitina.

Mai mult de atât, foarte important este să curățăm și să dezinfectăm căile repiratorii. Foarte utile s-au dovedit a fi spray-urile nazale cu apă de mare și gargara cu banala apă de gură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri