Cum se bucură Anca Serea și Adi Sînă de intimitate într-o casă cu cinci copii?

În ultima postare de pe blogul personal, Anca Serea a vorbit despre momentele intime pe care ea și soțul ei, muzicianul Adi Sînă, le fac posibile într-o casă cu cinci copii.

„Casa noastră este plină cu mulți copii voioși (..) însa acest lucru nu înseamnă că trebuie să dispară momentele intime din dormitorul părinților”, așa începe textul vedetei TV.

Potrivit acesteia, existența momentelor intime depinde doar de o mai bună organizare. „Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi”, a continuat Anca.

„Încerc, pe cât posibil, să îmi „aglomerez” doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber”, mai spune ea.

„Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor.”

Cum se bucură Anca Serea și Adi Sînă de intimitate într-o casă cu cinci copii?

Vedeta menționează și că, pe timpul verii, unii dintre copii merg în tabere, vacanțe sau pe la bunici, motiv pentru care, ei doi, rămași doar cu cei mici (care adorm mai devreme), își găsesc mult mai ușor timp unul pentru altul.

„Cel puțin o dată la două luni plecăm împreună în afara orașului, dar avem și mini-vacanțe unde nu suntem însoțiți de copii.

Cred că aceste mici escapade din cotidian ajută tare mult viața noastră de soț și soție, de părinți.”

Despre cei mici, vedeta mai spune: Odată ce cresc (copiii) și înțeleg anumite noțiuni, îi învățăm ce înseamnă o ușă închisă și că trebuie să respecte spațiul personal (nu doar pe al nostru, ci și pe al fraților lor).”

În continuarea, Anca vorbește despre cum reușesc ea și soțul ei să scape neobservați: Păstrăm cât mai multă liniște în momentele intime.

Avem o saltea de calitate și un pat rezistent (..). Uneori mai pornim televizorul sau puțină muzică pentru a avea un fundal ambiental care să ne ajute nu doar la eliminarea oricărui sunet suspicios, ci și la crearea unei atmosfere plăcute între noi.”

Foto: Instagram

Citește și: 

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit: Ca să salvez aparențele, am jucat foarte mult teatru

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din timpul sarcinii! Ducesa de Sussex le-a făcut publice cu ocazia anunțării unui nou proiect

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii. Decizia Ducilor de Sussex de a nu avea mai mulți moștenitori are legătură cu… viitorul planetei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete