Cine vor fi nașii Andreei Bălan și ai viitorului ei soț, actorul George Burcea

Într-un interviu oferit revistei VIVA!, Andreea Bălan a vorbit despre detaliile nunții sale cu actorul George Burcea, dar și despre botezul celei de-a doua fiice, Clara Maria.

„Oricum trebuia să facem botezul fetiței și, cum stăteam eu în spital, am avut ideea să facem și nunta.

Am stabilit că este pe 15 septembrie, iar acum suntem în pregătiri, e bine că am început din timp.

Am ales locația, decorul, rochiile de mireasă, tortul, candy barul, tematica. Se va numi Nuntă și Botez în Paradis, Paradis fiind ultimul meu show lansat. Vom avea aproximativ 250 de invitați.”

Despre respectarea tradițiilor, artista a mărturisit: „Și eu, și George mai avem în viață doar câte o bunică și e foarte important pentru ele să ne căsătorim în religia ortodoxă.

Special pentru ele vom face slujba așa cum e, ca la carte. Bunica lui George vine de la Botoșani, bunica mea, de la Ploiești.”

Cine vor fi nașii Andreei Bălan și ai viitorului ei soț, actorul George Burcea

Despre cununia civilă, Andreea a dezvăluit că va avea loc cu două săptămâni înainte, apoi, pe 15 septembrie, va avea loc botezul și nunta.

„Voi avea trei rochii. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor.

A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos.

Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză”, a mai declarat artista pentru VIVA!.

Nașii cuplului vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar domnișoare de onoare îi vor fi cele șase dansatoare ale artistei, pe care le consideră „prietenele ei de-o viață”.

Foto: Instagram

Citește și: 

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit: Ca să salvez aparențele, am jucat foarte mult teatru

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din timpul sarcinii! Ducesa de Sussex le-a făcut publice cu ocazia anunțării unui nou proiect

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii. Decizia Ducilor de Sussex de a nu avea mai mulți moștenitori are legătură cu… viitorul planetei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete