Cum scapi de burtă cu ajutorul unei tehnici speciale de masaj care durează doar 2 minute

Cum scapi de burtă

Slăbitul rapid este un deziderat pe care puține femei pot spune că nu-l au. Slăbirea localizată se află și ea pe un loc fruntaș în topul dorințelor doamnelor. Și asta întrucât, adesea, grăsimea se depune inestetic mai cu seamă pe anumite zone precum burtă, șolduri sau coapse. 

Dacă te numeri printre acele doamne cărora grăsimea abdominală le dă bătăi de cap, îți dăm o mână de ajutor și îți împărtășim un truc eficient. Iată, așadar, cum scapi de burtă cu ajutorul unei tehnici speciale de masaj care durează doar 2 minute.

Cum scapi de burtă în doar 2 minute pe zi

Ca să scapi de burtă fără diete drastice, fără exerciții chinuitoare și fără tratamente costisitoare, poți apela la o tehnică specială de masaj care se efectuează în doar două minute pe zi și funcționează asemenea unui exercițiu pentru abdomen, doar că… la nivel intern. Altfel spus, acest masaj curăță de toxine zona respectivă, favorizând slăbirea la nivelul burții.

Pentru rezultate optime, execută masajul de două ori pe zi, înainte de micul-dejun și înainte de culcare. Iată cum se realizează masajul-minune:

  • Culcă-te pe spate pe o suprafață tare;
  • Freacă-ți palmele una de alta pentru a se încălzi;
  • Așază-ți o palmă peste buric;
  • “Desenează” cu palma cercuri concentrice în jurul buricului, presând atât cât suporți. Deplasează-ți palma către abdomenul superior și execută aceleași cercuri concentrice. Un cerc trebuie să dureze cam două secunde;
  • Concentrează-te pe senzația de căldură care se simte la nivelul zonelor masate;
  • Continuă masajul timp de două minute, executând 40-50 de cercuri.

Foarte important! Abdomenul trebuie să fie încordat pe toată durata executării masajului.

Topirea grăsimii de pe burtă nu este singurul avantaj pe care-l are această tehnică de masaj. Ea favorizează, de asemenea, digestia, accelerează metabolismul, accelerează circulația sangvină în zona burții și, totodată, stimulează funcționarea organelor interne de la acest nivel.

Sursa foto: 123rf
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate