Cum să-ți rotunjești veniturile pe timpul verii, dacă ești încă la facultate

Pentru un student, resursele financiare sunt limitate în timpul facultății. Vacanța de vară poate fi oportunitatea perfectă de a acumula experiență pe piața muncii, de a strânge câteva economii și de a avea o activitate utilă.

Până la urmă, banii strânși în perioada de vară pot acoperi costurile pentru achiziționarea unui laptop mai bun pentru studii sau pentru a plăti o vacanță binemeritată după un an de studiu, de examene și apoi de muncă.

Cum să-ți rotunjești veniturile pe timpul verii, dacă ești încă la facultate:

Un job sezonier

Locurile de muncă sezoniere reprezintă una dintre cele mai simple metode prin care perioada de vară poate fi extrem de productivă pentru un student. Costurile sunt de obicei reduse, pentru că mulți angajatori care oferă locuri de muncă sezoniere pun la pachet, pe lângă salariu, cazare și masă.

Este cazul unui job de ospatar, care în timpul verii are marele avantaj de a putea lucra în stațiuni, de a câștiga un salariu atractiv, de a beneficia de bonusuri și de a avea asigurate cazarea și cele trei mese zilnice.

Un internship la o corporație

Mai ales pentru studenții care lucrează în domeniul IT și se pregătesc să intre în ultimul an de studii, internshipul în perioada verii reprezintă una dintre cele mai simple metode prin care aceștia pot acumula o experiență importantă pe piața muncii, pentru ca astfel să reușească mai ușor să își găsească un job part time sau full time. În plus, un astfel de domeniu vine și cu pachete salariale importante.

Colaborează online de acasă

Cum domeniul digital este atât de vast în acest moment, poți găsi nenumărate locuri de muncă în online care să te ajute să îți rotunjești veniturile. De la community management, un rol de manager de social media sau de editor, oricare dintre acestea poate fi făcut fără să ai nevoie să te deplasezi zilnic la un loc de muncă.

Oferă meditații

O altă cale prin care vara poate fi transformată într-o fereastră excelentă pentru rotunjirea veniturilor este oferirea meditațiilor pentru cei mici din liceu sau școala generală, care se pregătesc să intre în ultimul an de studiu și trebuie să fie gata pentru examene. Nu doar matematica, fizica sau chimia pot aduce venituri substanțiale, ci și meditațiile la limbi străine.

Un program „work & travel'

Pentru cei pasionați de călătorii, programele de „work & travel' pot fi oportunitatea perfectă de a vedea lumea și de a câștiga în același timp din punct de vedere financiar. Acestea se întind de obicei pe perioadele pauzelor de studii și reprezintă calea ideală de a acumula experiență profesională, dar și culturală, pentru că vei ajunge să înțelegi alte comunități.

Material realizat cu sprijinul bundeangajat.olx.ro

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse