(P) Recenzie Bujii Beru

    Pentru a putea porni un motor cu benzină, aveți nevoie de combustibil, aer, și, cel mai important, de bujii. Bujiile sunt piese vitale, întrucât anume acestea aprind amestecul de combustibil și aer, care la rândul său produce combustia necesară pornirii motorului mașinii dumneavoastră. Totuși, cu trecerea timpului bujiile își pierd marginile ascuțite. Atunci, materialul de la electrozii de jos și centrali începe să erodeze după o anumită perioadă de timp.

   Când se întâmplă acest lucru, tensiunea necesară pentru pornire începe să producă goluri între două puncte diferite, cu scopul de a crește

proporțional.

   Când acest lucru durează o perioadă lungă de timp, va veni un moment în care sistemul de aprindere a motorului mașinii  umneavoastră va fi suprasolicitat. Dacă observați combustibil nears, este momentul să vă gândiți să înlocuiți bujiile.

   O variantă excelentă pentru care să optați sunt bujiile Beru. Înlocuind bujiile, veți restabili eficiența mașinii dumneavoastră. În plus, aceasta va deveni mult mai economică în exploatare, își va recăpăta puterea, se vor reduce rateurile de aprindere, reducându-se deasemenea și emisiile nocive.

   Un alt avantaj al bujiilor Beru îl constituie faptul că acestea sunt de calitate OEM. Procesul de etanșare este cu garnitură triplă. Acestea au o performanță totală destul de înaltă, motiv pentru care mulți oameni din toată lumea le preferă. Atunci când cumpărați această piesă, este important să verificați numerele înscrise pe ea, întrucât acestea indică exact temperatura pentru care bujia este destinată.

Cumpara piese auto pe Topautopiese.ro .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial