Cum să îți răsfeți bunica de 8 martie: cele mai inspirate cadouri

Cum să îți răsfeți bunica de 8 martie: cele mai inspirate cadouri

Ultima perioadă, dificilă pentru toată lumea, a avut un impact foarte puternic asupra persoanelor vârstnice, o categorie vulnerabilă în contextul pandemic actual. Dacă ai stat departe de bunica ta, cea care poate te-a crescut, odată cu relaxarea limitărilor și ridicarea unei părți semnificative de restricții, probabil ai început să o vizitezi mai des. De 8 martie, de sărbătoarea mamelor, poți să îi faci o bucurie și să îi oferi un dar de suflet. Fără doar și poate, gestul tău va fi apreciat și perceput ca o manifestare a dragostei pe care i-o porți.

Dacă nu știi ce să alegi, în acest articol venim cu câteva idei de cadouri pentru bunica.

Electrocasnice

Nu are rost să mizezi pe ultimele modele de electrocasnice, pentru că există un risc destul de ridicat ca acestea să rămână în cutie. Alege ceva simplu de folosit, intuitiv, care are instrucțiuni clare. Pentru a-i ușura munca bunicii tale, poți să alegi din gama de fiare de calcat philips un model pe care sigur îl va utiliza zilnic, care are setări de temperatură, astfel încât aceasta să poată fi adaptată celor mai fine texturi, cum ar fi inul, vâscoza sau mătasea, materiale extrem de apreciate în trecut. De asemenea, o mașină de făcut pâine poate reprezenta un dar care va fi apreciat, mai ales dacă bunica obișnuiește să o prepare în casă și să o coacă pe vatră sau în cuptor. Astfel, va fi reactivat și gustul inegalabil al pitei fierbinți cu unt, atât de iubită în copilărie.

Capoate și pijamale

De regulă, persoanele în vârstă nu se mai preocupă atât de mult de reînnoirea garderobei, mizând pe câteva piese vestimentare comode. Poți să îi cumperi bunicii câteva capoate colorate și pijamale pe care vei fi sigură că le va folosi cu drag. Ușor de îmbrăcat și de curățat, acestea sunt foarte apreciate în rândul femeilor trecute de prima tinerețe. Desigur, dacă bunica este modernă și nu are în dulap așa ceva, atunci e necesar să îți reconsideri opțiunile.

Patefon

Fiecare generație cu specificul ei, căci „toate-au fost la vremea lor ceva exagerat, anii au trecut în zbor și lumea le-a uitat'. Chiar și așa, este imposibil ca bunica să nu fie nostalgică după muzica de odinioară și viniluri. Le poți achiziționa din anticariate, de la vechi colecționari, iar dacă dorești un aparat modern, îl poți procura din mai multe magazine, căci a reînceput să se fabrice, iar cererea este destul de mare.

Un animal de companie

Dacă vrei să-i procuri un suflet bunicii pentru a mai uita de singurătate, te poți gândi la un cățeluș, însă numai în cazul în care potențiala destinatară și-a manifestat interesul și are o stare de sănătate îndeajuns de bună pentru a se preocupa de el. Dacă ești împotriva obiceiului și practicii de comercializare a animalelor de companie, atunci poți să adopți un pui de patruped de pe un site sau grup de adopții. În acest fel, faci și un bine, iar animalul cu siguranță va fi recunoscător că a fost salvat dintr-un foster temporar sau dintr-un adăpost. Pe lângă un cadou de suflet, nu uita de tradiționalele mărțișoare, brândușe și ghiocei. 

Sursă foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Elefant.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber