(P) Cele mai importante beneficii ale folosirii unui soft de facturare

(P) Cele mai importante beneficii ale folosirii unui soft de facturare

Atunci când îți dorești să eficientizezi procesele de business din interiorul companiei trebuie să te bazezi pe parteneri de încredere pentru a duce afacerea, pe termen lung, la un nivel superior. Pentru o companie, soluțiile software sunt folosite nu doar pentru rapiditatea în utilizare, ci în primul rând pentru a crește eficiența proceselor. O soluție informatică potrivită permite nu doar automatizarea proceselor interne ci și personalizarea după nevoile proprii ale respectivei companii.

Pe de altă parte, dezvoltarea accelerată a tehnologiei și a serviciilor disponibile online oferă multiple avantaje atât utilizatorilor casnici cât și la nivel profesional. Tehnologia e menită să ne facă viața mai ușoară, iar accesibilitatea în utilizarea serviciilor online reprezintă unul din principalele beneficii ale dezvoltării accelerate a acestui sector, atât personal cât și în ce privește crearea sau dezvoltarea unei afaceri.

Rapiditatea și ușurința cu care poate fi utilizat un serviciu de facturare este unul din principalele atu-uri și unul din motivele principale pentru care un antreprenor ar trebui să utilizeze un astfel de serviciu, indiferent de domeniul de activitate sau de mărimea companiei.

De ce să optezi pentru un soft de facturare 

Un serviciu de facturare îți permite să fii la curent în orice moment cu starea afacerii tale și să gestionezi optim date, documentele și informațiile cuprinse în baza de date a respectivei aplicații. Aceasta permite automatizarea proceselor repetitive sau care consumă prea mult timp.

În plus, o astfel de soluție informatică disponibilă online permite să generezi oricând, de oriunde te-ai afla, o factură pentru clienții existenți sau noi, deoarece nu ești legat de interfața dintr-un loc anume. Fie că ești la domiciliu, la o cafenea sau la sediul clientului, poți genera în cel mai scurt timp o factură, o proforma sau un aviz de însoțire a mărfii.

În cazul în care acest soft e folosit de mai multe persoane în același timp, poți vizualiza în timp real activitățile efectuate în sistem, astfel că vei avea evidența și o situație în timp real pentru activitatea întregii echipe.

Beneficiile și avantajele pe care le obții utilizând un soft de facturare online: 

Ai ușurință și rapiditate în utilizare:

 • Folosind un serviciu de facturare online îți poți face un cont GRATUIT, deoarece anumite soluții informatice permit crearea și folosirea unui astfel de cont fără costuri de administrare;
 • Un program de facturare gratuit este la îndemână și pentru antreprenori mici aflați la început de drum sau pentru freelanceri, pentru care fiecare investiție e atent gestionată, deoarece nu îi condiționează la plăți ulterioare.
 • Poți accesa aplicația online de oriunde, și oricând, deoarece e bazată pe tehnologia Cloud; 
 • Oferă mobilitate și acces instant de pe orice dispozitiv, fără a te condiționa de locul în care te afli;
 • Aplicația corespunde celor mai recente cerințe ale industriei, deoarece folosește tehnologie de ultimă generație în dezvoltare.

O aplicație online de facturare e intuitivă și ușor de folosit

 • Un program de facturare online nu necesită instalare, deoarece aplicația poate fi descărcată imediat de pe Internet pe un dispozitiv, indiferent dacă e vorba de tabletă, smartphone, laptop sau PC;
 • Aplicația e intuitivă, ușor de folosit și te ajută să economisești timp;
 • O factură către client se emite în 3 minute, cu tot cu crearea contului acestuia;
 • Datele se salvează automat, atât cele ale clienților noi cât și ale celor cu care ai colaborat deja, astfel ai acces oricând la datele de facturare ale acestora sau alte informații.

Un soft de facturare oferă unui manager informațiile relevante

 • Deoarece în business lucrurile se întâmplă rapid, ca și manager ai acces în timp real la cifra de afaceri sau la cât s-a încasat, adică poți vizualiza instant datele care te interesează sau informațiile relevante;
 • Softul oferă claritate a datelor și permite o bună organizare, deoarece elimină timpii morți în căutarea facturilor dorite;
 • Procedura de folosire a unui program de facturare online permite mai mult timp pentru planul de afaceri sau alte procese relevante pentru business.

Ai siguranța datelor datorită tehnologiei integrate:

 • Un program de facturare online oferă siguranța informației și securitate a datelor, fiind bazat pe Cloud; 
 • Datele se salvează automat imediat după introducerea lor;
 • Informațiile sunt păstrate în siguranță indiferent dacă ai pierdut sau s-a stricat dispozitivul de pe care le accesezi.

Indiferent dacă ești freelancer, un mic antreprenor la început de drum sau ai deja un business consolidat, o aplicație gratuită de facturare online te va ajuta să fii la curent în orice moment cu situația afacerii tale și să ai acces simplu și rapid la informațiile care contează pentru tine. Creează-ți un cont gratuit pentru afacerea ta, pentru a testa funcționalitățile pe care le oferă un asemenea program de facturare online.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial