Cum să aranjezi masa de Crăciun? Anul acesta îți vei surprinde toți invitații

Cum să aranjezi masa de Crăciun? Anul acesta îți vei surprinde toți invitații

Masa de Crăciun este un moment important și asta pentru că toată familia se reunește pentru a gusta din bucatele tradiționale și care au fost preparate cu atât de mult drag. Chiar dacă gustul este cel mai important, pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie completă, masa de Crăciun trebuie să aibă un aspect special, total diferit de cel obișnuit.

De Crăciun, masa trebuie să fie împodobită și dacă vrei să îți impresionezi toți invitații poți alege decorațiuni diverse și în culori cât mai puternice. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care nu trebuie să îți lipsească de pe masa festivă de Crăciun.

Cum să aranjezi masa de Crăciun?

1. Față de masă festivă

De Crăciun este momentul să renunți la clasica față de masă albă. Pentru masa festivă poți alege o față de masă cu modele specifice Crăciunului sau în culori puternice ca auriul, roșul sau verdele. Fie că preferi o fața de masă într-o singură culoare, fie că optezi pentru cele în carouri, aceste culori vor aduce atmosfera de sărbătoare la tine în casă.

2. Sfeșnic cu lumini sau lumânări parfumate

De pe masa de sărbătoare nu trebuie să îți lipsească sfeșnicul cu lumini sau lumânările parfumate. Astfel de decorațiuni se găsesc la tot pasul și vor da o notă de eleganță mesei de Crăciun.

3. Șervețele cu modele de Crăciun

Nici șervețelele nu trebuie alese în mod întâmplător. De preferat ar fi să optezi pentru cele colorate în roșu și cu diferite modele festive.

4. Farfurii de sărbătoare

Farfuriile pentru masa de Craciun trebuie să fie cât mai speciale. Pentru un moment atât de important le poți folosi pe cele de porțelan, de care ai atât de multă grijă, sau poți alege să servești preparatele în farfurii cu un model de Crăciun.

Deschide galeria foto pentru a vedea câteva idei de decorațiuni pe care le poți folosi pentru masa de Crăciun, dar și cum poți aranja masa festivă dacă vrei să îți surprinzi toți invitații.

Foto: Bonami.ro, shutterstock.com

Citește și:

Ce poți face pentru ca bradul natural să reziste mai mult în acest an? Trucuri utile pe care trebuie să le pui în practică

Idei de cadouri pentru Crăciun. Ce să le cumperi celor dragi dacă îți dorești să îi impresionezi de sărbători?

Cele mai frumoase colinde de Crăciun! Cântă-le alături de copii de sărbători și bucură-te

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse